Kontrolka od hamulcy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolka od hamulcy
Witam ,mam mały problem z golfem 4 2003r ,4motion ,1.9TDI 101km,a mianowicie chodzi o to że ostatnio wymieniałem komplet hamulcy przód i tył i z przodu z lewej strony był odłączony przewód (chyba czujnik zuzycia klocków ). Podłączyłem go i nieraz zapala mi się żółta kontrolka od hamulcy (zapala sie rzadko ,a jak ponownie odpale silnik to już zgaśnie ) Moje pytanie dotyczy tego czym to może być spowodowane ? Z góry dzięki.POZDRAWIAM
Kontrolka od hamulcy
a klocki zakładałeś z czujnikiem? bo wygląda na to że coś jest nie tak z przewodem/wtyczkąOmen0909 pisze:Podłączyłem go i nieraz zapala mi się żółta kontrolka od hamulcy (zapala sie rzadko ,a jak ponownie odpale silnik to już zgaśnie
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Kontrolka od hamulcy
Sprawdź przede wszystkim obie wtyczki. Jeśli jest w niej wilgoć lub styki są zaśniedziałe, może to powodować włączenie tej kontrolki. Jeśli wtyczka wcześniej była odłączona to tym bardziej trzeba ją skontrolować.
VW GOLF IV 1.9 TDI [110KM][AHF]
Podgrzewane fotele, Climatronic, Parktronic, Czujnik deszczu, Pakiet zima, Soczewkowe reflektory, Fotochromatyczne lusterko, DRL Led ...
Podgrzewane fotele, Climatronic, Parktronic, Czujnik deszczu, Pakiet zima, Soczewkowe reflektory, Fotochromatyczne lusterko, DRL Led ...