Zamek centralny problem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zamek centralny problem
Witam, jeżeli taki temat istnieje to z góry przepraszam. Mam problem z centralnym a dokładnie nie otwiera mechanicznie od kierowcy. Pewnie jak to zwykle bywa zimne luty ale dochodzi do tego problem taki, że świeci mi się postojowe z prawej strony gdy podłącze centralny. Bez podłączenia wtyczki gaśnie a jakby tego było mało gdy włączę prawy kierunek bez zapłonu to zaświecaja mk się zegary. Czy to wszystko będzie wina zimnych lutow?
Ostatnio zmieniony śr lip 15, 2015 09:55 przez Revoltado, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Zamek centralny problem
o jakiej wtyczce piszesz? Opisz to w miarę dokładnie, może jakieś foto tej centralki - powinien być na niej numer... podaj też rocznik auta i numer modułu komfortRevoltado pisze:świeci mi się postojowe z prawej strony gdy podłącze centralny. Bez podłączenia wtyczki gaśnie
Zamek centralny problem
Jakaś rada jak się łatwo dostać do tego sterownika? Do tej pory wsadzalem rękę przez otwór nad bezpiecznikami
Zamek centralny problem
Nie mogę dodać zdjęć ale wyjalem ta centralke i podam wszystko po kolei co na niej jest. 1 CO 962 258 N ZV max 5ZA 007 958-51 958-51. Rocznik 99 i wyciągnąłem środkowa wtyczkę.