Witam,
przymierzam się do zmiany radia w mk4, 2001r, climatronic, 1/2 fis, na rsd200 i mam pytanie czy linie can można sprawdzić wizualnie po ilości kabli jakie są na wtyczce do radia, czy tylko po liczniku ? W razie coś podsylam foto wtyczki.
Szyna can (radio)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Andrzej4286
- TYLKO VW
Szyna can (radio)
Dannon, mk4 nie ma szyny can w wtyczce od radia
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Szyna can (radio)
pozostaje pociągnąć ją z licznika jeśli dobrze przestudiowałem temat ? o ile ma ją licznik ? jesli nie to emulator ale to jednak sporo $$
edit:
znalazłem rozpiskę gniazd climatronic-a i wygląda ze w opcji ma can, jeśli by sie okazało ze u mnie jest to mogę z niego poprowadzić do radia??
edit:
znalazłem rozpiskę gniazd climatronic-a i wygląda ze w opcji ma can, jeśli by sie okazało ze u mnie jest to mogę z niego poprowadzić do radia??
Re: Szyna can (radio)
poszukując odpowiedzi na moje pytanie znalazłem temat dotyczący DELTA6:
viewtopic.php?f=19&t=465414" onclick="window.open(this.href);return false;
jest tam zdjęcie kostki ISO z CAN i wydaje mi się ze u mnie wygląda ona identycznie. Czy sie mylę ?
viewtopic.php?f=19&t=465414" onclick="window.open(this.href);return false;
jest tam zdjęcie kostki ISO z CAN i wydaje mi się ze u mnie wygląda ona identycznie. Czy sie mylę ?
- Andrzej4286
- TYLKO VW
Szyna can (radio)
Dannon, W tej kostce nie ma CAN!!!! to jest zasilająca i ten temat ma sie ni jak do tego, a wystarczyło poszukać w google opisu wtyczek radia w golfie.
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;