[Golf IV] moduł komfortu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[Golf IV] moduł komfortu
mam golfa ktory kiedyś był anglikiem poprzedni wlasciciel go przełozył. i ostatnio mialem problem ze nie mozna go było zamknąc z pilota . ale poruszałęm niiebieską kostką od modułu komfortu i naprawiło się. ale zastanawia mnie bo jjjest drugie wyjscie z modułu i nic nie jest wpiete ? moze pomozecie
-
- Użytkownik
[Golf IV] moduł komfortu
bartekce, tu masz opis wtyczki 15pinowej(beżowa wtyczka )viewtopic.php?t=192820
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
[Golf IV] moduł komfortu
bartekce, wyciągnij moduł i przelutuj wszystkie luty ,ma 100% są zimne luty .
Był ATD 101KM 240NM jest ARL+ 185KM 371NM
-
- Użytkownik
[Golf IV] moduł komfortu
ROBAL_26, bartekce, ma modul komf 799AH i ma zalozona tylko jedna wtyczke w module wiec pilot dziala albo z bliskiej odleglosci albo ma dokladana centralke
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
[Golf IV] moduł komfortu
Aligator30, to niech kolega bartekce, wrzuci fotke swojego pilota jak ma ,dużo to wyjaśni czy ma dokładaną centralkę .
Re: [Golf IV] moduł komfortu
otwiera sie i zamyka normalnie jak rozpiołem i wpiąlem wtyczkę od tego modułu. ale zastanawiam się czego jedno wolne jest. bo np nie mam kierunkowskazów przy otwieraniu i zamykaniu jak inni .
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
[Golf IV] moduł komfortu
bartekce, ja spróbowałbym jednak przelutować luty w module a najlepiej zmienić go na taki co powinien być oryginalnie ale wówczas zapewne nie działały by piloty coś czuje,trzeba by było uśmiechnąć się do ASO i po vinie doszli by jaki był oryginalnie moduł .ok
[Golf IV] moduł komfortu
dał inną wiązkę czy przelutował. Jak dał inną to po prostu ta inna nie posiadała drugiej wtyczki. Moduł komfort odpowiada pilotom na zdjęciu - więc jest całkiem prawdopodobne, że moduł jest od tego auta.bartekce pisze:mam golfa ktory kiedyś był anglikiem poprzedni wlasciciel go przełozył.
bo nie ma zapiętej drugiej wtyczkibartekce pisze:ale zastanawiam się czego jedno wolne jest. bo np nie mam kierunkowskazów przy otwieraniu i zamykaniu jak inni .
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5