Dziwne objawy przy dodawaniu gazu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam mam problem ze swoim samochodem golf mk4 1.9 TDI 130km otoz gdy jade samochodem wszystko jest wporzadku gdy delikatnie wciskam pedal gazu samochod przyspiesza itp jednak gdy wcisne mocniej pedal gazu gdy obroty dojda do 2000 samochod na chwile jakby traci moc wskazowka od obrotow stoi w miejscu by po ok 2-3 wskoczyla sama 3 kreski w gore a samochodem troche szarpnie. Ciezko wytlumaczyc to jest to tak jakby jadac wcisnac sprzeglo dodac gazu i puscic sprzeglo lecz obroty nie spadaja. Podlaczylem samochod pod VAGA zadnych bledow nie wykazalo dodam ze jakis tydzien temu wymieniane mialem kolo dwumasowe na nowe sachsa. Co to moze byc?
-
- Forum Master
Re: Dziwne objawy przy dodawaniu gazu
http://www.google.pl/search?q=%22logi+d ... =firefox-a" onclick="window.open(this.href);return false;sylon pisze:Tzn? Co mam zrobic? Co to moze byc?
Kurcze nie wiem czy sobie z tym poradze dodam tylko ze samochod byl tez jakis tydzien temu czipowany czy to moglo byc przyczyna?
-
- Forum Master