strumienica
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
strumienica
Żadna....jak juz kastrujesz auto z katalizatora to wspawaj zamiast niego tłumik przelotowy. Samej rury nie polecam bo przy wyższych obrotach dzwięk staje się nie za przyjemny dla ucha.
strumienica
nie kastruje auta... kat rozsypał mi się a nie mam zamiaru wywalić 700- 1200 zł na katalizator auto ma swój wiek i trochę na liczniku ....
strumienica
to tak jak kolega pisał tłumik przelotowy bo strumienica to tylko tak na sztukę żeby była. a jak chcesz tą strumienice to zależy od portfela możesz dać nawet taka za 60 złdavid777 pisze:nie kastruje auta... kat rozsypał mi się a nie mam zamiaru wywalić 700- 1200 zł na katalizator auto ma swój wiek i trochę na liczniku ....
Gdy się urodziłem diabeł powiedział: "O k..wa! Konkurencja!"
Mój klekot - Diesel kopci, diesel czadzi - diesel nigdy Cie nie zdradzi
strumienica
Rurkę wspawaj - strumienica nic nie daje ... możesz o tym poczytać wiele info na tym i innych forach
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
strumienica
dokładnie, strumienica jest na przeglad zeby sie nie czepiali co nie zawszeHaki pisze:Rurkę wspawaj - strumienica nic nie daje
Gdy się urodziłem diabeł powiedział: "O k..wa! Konkurencja!"
strumienica
Mam wspawaną rurę zamiast kata w swoim drugim aucie polo i jazda tym autem przyprawia mnie o ból głowy. Nie wyobrażam sobie jechać gdzieś w trase tym autem. Dzwięk jest wyjątkowo nieprzyjemny po przekroczeniu 2500obrotów. Przy najbliższej okazji wspawam zamiast niej tłumik.