Jaką sprężarkę klimy wybrać?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- lukasfenix
- Gadatliwa bestia
Witam!
Padła mi sprężarka klimy w Passacie b4 z silnikiem ADY. Oryginalnie miałem wsadzoną o numerze SD7V16. Niestety dostanie jej graniczy z cudem.
I tu jawi się pytanie czy w jej miejsce mogę wrzucić sprężarkę o innym numerze seryjnym, która wygląda podobnie do mojej?
Na oku mam dwa modele SD6V12 i SD7B10. Powiedzcie jakie mogą być różnice w pompach i na co zwrócić uwagę przy kupnie. Pozdro!
Padła mi sprężarka klimy w Passacie b4 z silnikiem ADY. Oryginalnie miałem wsadzoną o numerze SD7V16. Niestety dostanie jej graniczy z cudem.
I tu jawi się pytanie czy w jej miejsce mogę wrzucić sprężarkę o innym numerze seryjnym, która wygląda podobnie do mojej?
Na oku mam dwa modele SD6V12 i SD7B10. Powiedzcie jakie mogą być różnice w pompach i na co zwrócić uwagę przy kupnie. Pozdro!
z tego co wiem to mocowania do łapy są identyczne , tylko że jest inne mocowanie węży do kompresora , SD7V16 ma mocowanie węży wspólną płytką , jak będziesz chciał wymienić na inny model , to w innych mocowanie każdego węża jest osobne i tu może być problem , ale przecież są dostępne jeszcze SD7V16
- lukasfenix
- Gadatliwa bestia
Dzięki miś fazi!
Mam jeszcze jedno pytanie: czy od VW POLO 6N 1.4 OD 95-00r pasuje sprężarka do Passata 2.0 ADY?
Mam jeszcze jedno pytanie: czy od VW POLO 6N 1.4 OD 95-00r pasuje sprężarka do Passata 2.0 ADY?
tego Ci nie powiem bo nie jestem pewny , a ETKa mi nie chodzi , ale wydaje mi się że powinna podpasować
witam potrzebuje znalezc odpowiedz na sprezarka do mojego golfa IV silnik 1.9 tdi 110 koni ahf 99 rok numer wvwzzz1jzxd517185 prosye o pomoc potryebuje numer spreyarki jaki pasuje do mojego golfa bo w serwisie powiedyieli ye takiej informacji nie moga mi udyielic poydrawiam
SD-7-V16
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM