wymiana rozrządu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
wymiana rozrządu
Witam panowie mam pytanie do kolegów którzy wymieniali rozrząd już w swoich autkach tj golf IV ja mam 1.6 AKL
Jaki jest koszt wymiany kompletnego rozrządu na w miarę dobrych częsciach ( bez robocizny ) będę wdzięczny za info
Jaki jest koszt wymiany kompletnego rozrządu na w miarę dobrych częsciach ( bez robocizny ) będę wdzięczny za info
-
- Użytkownik
wymiana rozrządu
+ płyn do chłodnicymacpat1 pisze:pasek 60zł napinacz 100 zł pompa wody 130zł ceny + -
tydzień temu dałem 520 z robotą, komplet INA z febi koncentratem
-
- Użytkownik
Re: wymiana rozrządu
heh no nieźle , myślełem że drożej mnie wyjdzie liczyłem koło 1 tys,
i to mówisz że na febi tak>?? ciekawe ile za części w Aso by wzięli
i to mówisz że na febi tak>?? ciekawe ile za części w Aso by wzięli
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
feniks pisze: + płyn do chłodnicy
tydzień temu dałem 520 z robotą, komplet INA z febi koncentratem
dobra cena.
ja rok temu za wymianę dalem 750zl tyle tylko ze w 1.4 ale to bliźniacze jednostki. kupiłem zestaw naprawczy SKF+ pompa wody. Za same graty dałem 550zl
wymiana rozrządu
Teraz robiłem u siostry co prawda nie w VW ale zestaw z rolkami INA pasek GATES i pompa wody DOLZ kosztował niewiele tzn dla twojego to koszt w/g Allegro 265 zeta za taki kpl. Do tego dolicz koszt płynu chłodniczego
wymiana rozrządu
hmm AKL ma 1 pasek a AKQ 2, AKL ma 1 napinacz a AKQ 2. Ciekawe skąd ci się wzięło że to bliźniacze jednostki. Pomyliłeś chyba z ATN (1,6 16V)Waqa pisze:ja rok temu za wymianę dalem 750zl tyle tylko ze w 1.4 ale to bliźniacze jednostki.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
fakt Mój błąd.grg474 pisze:Ciekawe skąd ci się wzięło że to bliźniacze jednostki.
- KubaMek
- Sprzedam Opla
- Kontakt:
- bajkabujka
- Nowicjusz
wymiana rozrządu
Ja ostatnio wymieniałem w drugim aucie (Xsara) - wyszło 500 zł razem z robocizną. Niestety, nigdy nie należała do tanich napraw... :/
-
- Nowicjusz
mam pytanie przy odpaleniu zimnego silnika słychać meteliczny dziwęk popychacze są nowe co to moze być
wymiana rozrządu
jest poprawnie. Z popychaczy uchodzi olej i zanim sie napelnia to klepią, Taka ich rola by niwelowaly luz a ze po dlugim postoju olej uchodzi to normalne,
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
-
- Użytkownik
wymiana rozrządu
A jak można zdjąc obudowę rozrządu zeby samemu zerknąć jak wygląda??
Ja postanowiłem zaryzykować bo mam dobrego mechanika , naprawia auta w Aso i dorabia sobie w domu ale do kwietnia ma przerwę a nie chcę jechać do innego patałacha i raczej zaczekam,
autko ma 119 tysiecy i poprzedni właściciel twierdzi że zmieniał przy 70 paru,
Do wiosny zrobię może z 1500 km bo dużo nie jeźdżę ostatnio więc jeśli jest zużyty może wytrzyma te 2 miesiące ;0
Ja postanowiłem zaryzykować bo mam dobrego mechanika , naprawia auta w Aso i dorabia sobie w domu ale do kwietnia ma przerwę a nie chcę jechać do innego patałacha i raczej zaczekam,
autko ma 119 tysiecy i poprzedni właściciel twierdzi że zmieniał przy 70 paru,
Do wiosny zrobię może z 1500 km bo dużo nie jeźdżę ostatnio więc jeśli jest zużyty może wytrzyma te 2 miesiące ;0