ARL podnosimy osiagi !!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ARL podnosimy osiagi !!
TIP (turbo inlet pipe) 3" i do tego jakis customowy filtr
Mój GTI: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=499693
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Samochód jest dopiero mocny, kiedy boisz się do niego wsiąść i przekręcić kluczyk"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Samochód jest dopiero mocny, kiedy boisz się do niego wsiąść i przekręcić kluczyk"
-
- Mały gagatek
ARL podnosimy osiagi !!
i jeszcze zostaje kolektor do turbo jaki dac bo na fabryczny turbo nie zmiesci sie
Re: Jakie Tłoki kute czy seria ??
A co korbowody sa odlewane ze kute chcesz wstawiac. Chlopie korbowody jak i wal jest kuty w oryginale!!Matthew886 pisze:to tloki seryjne a tylko kute korbowody dac?
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
-
- Użytkownik
ARL podnosimy osiagi !!
Matthew886, usiądź i na spokojnie poszukaj w necie informacji. Nikt Ci gotowej recepty w 5 minut nie da. Dziś chcesz to turbo i dolot zakładać? Zluzuj nieco
Moja golfina:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=367797
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=367797
-
- Mały gagatek
ARL podnosimy osiagi !!
tak sie pytam o wszystko jak mam czas akurat i siedze na necie to to co mnie ciekawi pytam sie
ARL podnosimy osiagi !!
kolektor zalezy od tego jakie turbo bedziesz chcial wykorzystac, przy takich modyfikacjach nie ma gotowego rozwiazania z opisem i zdjeciami, jesli chcesz latwo jedz do tunera ktory zrobi wszystko jak trzeba i w odpowiedniej cenie oczywiscie
Mój GTI: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=499693
ARL podnosimy osiagi !!
na ta slynna gtb sa juz przetarte nieco szlaki i temat na topie wiec tylko trzeba na forum zagadac do odpowiednich osob i moce 250 KM stoja otworem.
Sam slupek silnika ARL wytrzyma duzo wiecej jak te moce i mozna spac spkojnie. Wytrzyma pod 400 koni co bylo juz na forum pisane.
Sam slupek silnika ARL wytrzyma duzo wiecej jak te moce i mozna spac spkojnie. Wytrzyma pod 400 koni co bylo juz na forum pisane.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
-
- Mały gagatek
ARL podnosimy osiagi !!
Coś mi ten temat śmierdzi ,,,, przeczytałem cały ... i na początku kolega Matthew886, pisze ,że ma 1200 zł a jak usłyszał ,że naprawa może się w 5tys zamknąć to aż nagle AUTO NAPRAWIONE .... i mocy mało ... mało też napisałeś co wymieniłeś i jakie tego były koszta ....
Tak jak napisał kolega wesol, znajdziesz info na forum i w necie co trzeba wpakować do ARL-a by był rakietą .... ale to już opiewa o kwoty kilkunastu tys złotych ... bo silnik- silnikiem ... ale pamiętaj o chłodzeniu , hamulcach , usztywnieniu budy ... etc
Tak jak napisał kolega wesol, znajdziesz info na forum i w necie co trzeba wpakować do ARL-a by był rakietą .... ale to już opiewa o kwoty kilkunastu tys złotych ... bo silnik- silnikiem ... ale pamiętaj o chłodzeniu , hamulcach , usztywnieniu budy ... etc
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
ARL podnosimy osiagi !!
po
Ostatnio zmieniony śr kwie 25, 2012 18:53 przez Mati1490, łącznie zmieniany 1 raz.
sprzedam silnik z instalacja osprzętem do toledo I silnik 1.8 monowtrysk 90km ze skrzynią super cena
ARL podnosimy osiagi !!
sory pomyliłem temat
sprzedam silnik z instalacja osprzętem do toledo I silnik 1.8 monowtrysk 90km ze skrzynią super cena