Zanik hamulca
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zanik hamulca
Golf mk3 1.9 TD AAZ bez ABS
Ostatnio była trasa ok 70 km i po dojechaniu do celu hamulec zniknął, pedał poszedł do spodu pompowanie noga nie dało żadnego efektu po czym następnego dnia hamulec jakby nigdy nic taki sam jak wczesniej, pompe zmieniałem jakies 3 mies temu bo od samoego początku dziwny był hamulec choć na przeglądzie wszystko było wporzadku. Wycieków brak chwile temu wymieniałem uszczelnienia tłoczków tak że zostaje chyba serwo albo vacum pompa bo juz nic mi nie przychodzi do głowy co o tym myslicie??
Ostatnio była trasa ok 70 km i po dojechaniu do celu hamulec zniknął, pedał poszedł do spodu pompowanie noga nie dało żadnego efektu po czym następnego dnia hamulec jakby nigdy nic taki sam jak wczesniej, pompe zmieniałem jakies 3 mies temu bo od samoego początku dziwny był hamulec choć na przeglądzie wszystko było wporzadku. Wycieków brak chwile temu wymieniałem uszczelnienia tłoczków tak że zostaje chyba serwo albo vacum pompa bo juz nic mi nie przychodzi do głowy co o tym myslicie??
Re: Zanik hamulca
Oczywiście hamulce były odpowietrzone.
Mega dziwna rzecz Że na drugi dzień hamulce jakby nigdy nic się nie stało...
wymień pompę bo biedy sobie narobiszkaudi pisze:Oczywiście hamulce były odpowietrzone.
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
To ja wiem tylko pytam mądrzejszych od siebie bo może jest jeszcze cos z tym zwiazane a nie bede 10 razy pompe wymieniał, ale trzeba spróbować.