Pompa paliwa golf 4 1.9 TDI 4 MOTION
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam nie wiem czy w dobrym dziale pisze jeśli nie to proszę o przeniesienie.Padła mi pompa paliwa w mojej czwórce i moje pytanie czy z normalnej czwórki będzie pasowała bo ja mam 4 MOTION i nigdzie nie mogę takiej znaleść na mojej obudowie jest numer 1J0919050A a na aukcjach jest taki sam numer tylko ze bez A,i jeszcze jedno pytanie czy mogę ją podpiąć pod akumulator żeby ją sprawdzić.
http://allegro.pl/pompa-paliwa-golf-iv- ... 75917.html" onclick="window.open(this.href);return false;
słabo szukasz
tak możesz podpiąć,ja wkładam zawsze do wiadra z wodą i sprawdzam jak działa,przytykam palcem itd ,zostawiam na chwilę ...
słabo szukasz
tak możesz podpiąć,ja wkładam zawsze do wiadra z wodą i sprawdzam jak działa,przytykam palcem itd ,zostawiam na chwilę ...
Golf Mk4 1.8t ARY 187km
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Tom to ja też widziałem mnie interesowała nową sam wkład a nie cała, ale już kupiłem i zrobiłem, temat do zamknięcia bo pomocy z forum nie było.
nie kumam ,na aukcjach szukałes i nie było a ja znalazłem,piszesz o nowej to czemu nie zamówiłeś w aso org ..na alegro cieżko o nowy org bo każdy wie że cena powala ...niech zgadne założyłeś zamiennik na pałę i jest ok
Golf Mk4 1.8t ARY 187km
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Mnie nie interesowała używana tylko sama pompa czyli wkład oryginał 650 zł zamiennik Hiszpania 140 zł, ten link co mi podałeś to też wcześniej widziałem.
Mnie nie interesowała używana tylko sama pompa czyli wkład oryginał 650 zł zamiennik Hiszpania 140 zł, ten link co mi podałeś to też wcześniej widziałem.