Witam
Od jakiegoś czasu wyskakuje mi jedynka (jeśli przytrzyma się lewarek czuć lekkie "wzdrygnięcie" i wszystko działa ok)
Jeśli nie trzyma się lewarka bieg charczy i wyskakuje.
Pozostałe biegi ok.
Po wstępnych oględzinach uszkodzony przesuwak i synchronizator pierwszego biegu,
Na allegro brak, w ASO 865 PLN Brutto po zniżkach.
Na chwilę obecną mówią abym kupił nową/używaną skrzynie biegów. Cena skrzyni ok 1200 PLN
Wszystko poza tymi dwoma małymi elementami jest ok. Macie jakiś pomysł co zrobić aby nie zbankrutować.
Obdzwoniłem kilka warsztatów w okolicy Poznania: odpowiedź nie zajmujemy się tym.
Wyskakująca jedynka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wyskakująca jedynka
Do jakiego wozu?
EDIT: Tak, wiem że do gofra 4:) Coś więcej?
EDIT: Tak, wiem że do gofra 4:) Coś więcej?
Dobry Ventyl nie jest zły.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=512788
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=512788
Wyskakująca jedynka
Przepraszam ze zdenerwowania nie opisałem auta:(
3 drzwiowy
1.6 AKL
skrzynia 5-mt
VIN: WVWZZZ1JZXW końcówki nr nie pamiętam musiał bym sprawdzić a dokumenty w domu:)
1998
3 drzwiowy
1.6 AKL
skrzynia 5-mt
VIN: WVWZZZ1JZXW końcówki nr nie pamiętam musiał bym sprawdzić a dokumenty w domu:)
1998
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Wyskakująca jedynka
Mam taki synchronizator i przesuwkę wjecej info tel 888 412859ajaXXX pisze:Witam
Od jakiegoś czasu wyskakuje mi jedynka (jeśli przytrzyma się lewarek czuć lekkie "wzdrygnięcie" i wszystko działa ok)
Jeśli nie trzyma się lewarka bieg charczy i wyskakuje.
Pozostałe biegi ok.
Po wstępnych oględzinach uszkodzony przesuwak i synchronizator pierwszego biegu,
Na allegro brak, w ASO 865 PLN Brutto po zniżkach.
Na chwilę obecną mówią abym kupił nową/używaną skrzynie biegów. Cena skrzyni ok 1200 PLN
Wszystko poza tymi dwoma małymi elementami jest ok. Macie jakiś pomysł co zrobić aby nie zbankrutować.
Obdzwoniłem kilka warsztatów w okolicy Poznania: odpowiedź nie zajmujemy się tym.