Witam
Mam pewnien problem ponieważ przekładałem silnik w golfie i okazało się ze pompa wtryskowa leje. Leje na tyle ze nie moge zapalić samochodu. Teraz chciałbym wymienic tą pompę na inną tylko pytanie czy da się to zrobić samemu ? Jak to jest jak zdejmę rozrząd, zrzuce pompę załoze nową, to jak ją wyregulować i odpowiednio ustawić z rozrządem ?? Za pomoc z góry dziekuje.
Pozdrawiam.
Wymiana pompy wtryskowej golf 3 1.9 tdi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana pompy wtryskowej golf 3 1.9 tdi
kolego klucze w rękę o ogień pompę możesz wymienić samemu i dopalić ale i tak będzie ci potrzebny komp żeby wszystko to wyregulować
Wkładasz pompę, przykręcasz zakładasz koło zębate i w kole masz otwór i w bloku jest otwór muszą się zgadzać. Ja blokuję to kluczem 11 nasadowym przedłużanym, pasuje jak by z stamtąd był MASZ FOTKĘ
Wkładasz pompę, przykręcasz zakładasz koło zębate i w kole masz otwór i w bloku jest otwór muszą się zgadzać. Ja blokuję to kluczem 11 nasadowym przedłużanym, pasuje jak by z stamtąd był MASZ FOTKĘ