Witam,
Mam zamiar kupić sprężyny obniżające.
Wyślę mi ktoś zdjęcia mk2 na sprężynach obniżających?
Jaki jest komfort każdy?
Ps. Przy zdjęciach napiszcie jakie są sprężyny.
Sprężyny obniżające mk2 zdjęcia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Sprężyny obniżające mk2 zdjęcia
Też jestem na tym temacie. Mam golfa II. Na przeglądzie zawieszenie tył ok chociaż myślałem że będzie do roboty. Więc pewnie sprężyny słabe bo przy jednym człowieku z tyłu zaczyna trzeć.
I teraz zastanawiam się czy założyć same gumy póki co które podniosą czy wszystko robić. pupa ogólnie siedzi i słabo to wygląda.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
I teraz zastanawiam się czy założyć same gumy póki co które podniosą czy wszystko robić. pupa ogólnie siedzi i słabo to wygląda.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Amory do sprezyn sportowych maja zupelnie inny skok tloka niz amory stockowe. Jezeli zalozysz np sprezyny -40 do zwyklych amorow to za 100 km;) bedziesz mial je do wymiany;). Lepiej dozbieraj $ i kup sobie caly zestaw (z tanszych) np MTS.
Akurat do -40 mozna zalozyc seryjne amory .Powyzej tej wartosci musza byc krotsze.Tu masz moje stare gti na 60/40
Mariusz
Re: Sprężyny obniżające mk2 zdjęcia
Mavrick pisze:Amory do sprezyn sportowych maja zupelnie inny skok tloka niz amory stockowe. Jezeli zalozysz np sprezyny -40 do zwyklych amorow to za 100 km;) bedziesz mial je do wymiany;). Lepiej dozbieraj $ i kup sobie caly zestaw (z tanszych) np MTS.
Kupiłem niedawno właśnie od kolego jakiś zestaw już chyba dosyć używany chyba MTS'a -40 amortyzatory przednie i komplet sprężyn tylko że sprężyny przednie wyglądają na cięte.
Tak "niby" leżał na tym.