Końcówki drążka.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- slawek987
- Gadatliwa bestia
- Auto: GOLF SV
- Silnik: DCYA
Końcówki drążka.
Witam! Przymierzam się do wymiany końcówek drążka kierowniczego. Mam problem w wyborze końcówek, ponieważ z jednej strony mam starego typu końcówkę drążka a z drugiej strony nowego typu. zastanawiam się dlaczego tak jest? Mam kupić końcówki jednego typu? (nowe czy stare?) czy kupić tak jak jest, jedna starego typu a druga nowego? Proszę o radę, z góry dziękuję.
-
- Forum Master
Końcówki drążka.
Końcówki nowego i starego typu są niezamienne ... tak samo jak drążki... kup końcówki takie jak masz drążki (inne wymiary)
- slawek987
- Gadatliwa bestia
Końcówki drążka.
Czyli wychodzi na to, że mam różnego typu dwa drążki i muszę kupić jedną końcówkę nowego typu a drugą starego, tak?
-
- Forum Master
Końcówki drążka.
Nie jest to możliwe że jeden jest nowy drążek, a drugi stary... one mają inną długość... po jednej i po drugiej mają być takie same...
- slawek987
- Gadatliwa bestia
Końcówki drążka.
Sprawa już wyjaśniona.mam nowego typu końcówki,tylko że jedna ma wygląd jak starego typu,ale długość mają taka sama:)Sprawa już wyjaśniona.mam nowego typu końcówki,tylko że jedna ma wygląd jak starego typu,ale długość mają taka sama:)
Re: Końcówki drążka.
A jak poznać czy to stary, czy nowy typ końcówek. Jakoś rocznikowo to było?
Golf 1.6 - 16V -105 KM -AZD
- slawek987
- Gadatliwa bestia
Końcówki drążka.
to jest nowy typ:j-2323 pisze:A jak poznać czy to stary, czy nowy typ końcówek
http://moto.allegro.pl/koncowka-drazka- ... 34168.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a to stary typ:
http://moto.allegro.pl/koncowka-a3-golf ... 67388.html" onclick="window.open(this.href);return false;