Sworznie firmy Dachstein
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Sworznie firmy Dachstein
Chciałem się zapytać co sądzicie o sworzniach do MK4 firmy Dachstein bo z tego co widzę to cena stosunkowo niska i wygląda podejrzanie. Chodzi mi głównie o opinie osób które miały te sworznie czy nie rozpadną się po 15 tys km bo w sumie to tylko kawałek metalu wciśnięty w drugi więc za bardzo tam techniki nie ma.
Jest na nich wybite logo firmy i numer seryjny więc nie są to jakieś no-name jakich wszędzie pełno.
Jest na nich wybite logo firmy i numer seryjny więc nie są to jakieś no-name jakich wszędzie pełno.
Skuter ZIPP Vapor 50/80cm3 '06 --> Škoda Felicia 1.3 MPI '97 Kombi --> VW Polo III 1.3 '94 HB --> Fiat Punto II FL 1.9 JTD '00 HB --> Ford Focus MK1 1.8 16V '99 Kombi --> VW Golf IV 1.6 SR '98 HB / Opel Zafira A 2.0 DTI '02
- marekgolf3
- Mały gagatek
- Kontakt:
Sworznie firmy Dachstein
powiem tak cena to jakosc rok czy dwa na tym polatasz . Osbiscie polecam lanforder czy tam febi...
Sworznie firmy Dachstein
o wiek to tu raczej nie chodzi tylko o przelot bo jak ktoś chce i go stać to można w rok zrobić i 40 tys km.
Skuter ZIPP Vapor 50/80cm3 '06 --> Škoda Felicia 1.3 MPI '97 Kombi --> VW Polo III 1.3 '94 HB --> Fiat Punto II FL 1.9 JTD '00 HB --> Ford Focus MK1 1.8 16V '99 Kombi --> VW Golf IV 1.6 SR '98 HB / Opel Zafira A 2.0 DTI '02
- marekgolf3
- Mały gagatek
- Kontakt:
Sworznie firmy Dachstein
licze rocznie jakies 20 tys kiedys do swojej maszyny kupilem amory firmy bodajze magnum to nawet roku nie wytrzymaly 15 tys jak dla ciebie od tamtej pory woke cos kupywac z lepszych firm bo na dlusza mete bardziej sie oplaca . :
Sworznie firmy Dachstein
najlepsze jeśli chodzi o zamienniki są z firmy febi/swag ( to to samo), delphi lub koledzy wyżej piszą lanforder, według mnie nie ma co się bawić z jakimiś chińskimi zamiennikami no chyba ze chcesz za rok znów to robić bo się rozsypie.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Sworznie firmy Dachstein
Ale febi n ie jest wykonawcą ,tylko sprzedaje pod swoją nazwą.@ razy już się przejechałem na ich produktach.Lemforder robi na pierwszy i drugi montaż dla VW,wiec nie ma tu mowy o jakimś tanim zamienniku.Poza tym Lemforder to jak dla mnie najlepszy zamiennik.
Sworznie firmy Dachstein
orel11, ale febi jak i swag należy do grupy bilsteina a to już nie byle jaka firma, ja od siebie mogę polecić swaga już parę rzeczy wymieniłem i jestem zadowolony
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
Sworznie firmy Dachstein
dokladnie rok temu zmienialem sworzen, kupilem moog, bo robili dobre zamienniki, wczoraj na szarpakach myslalem ze sie rozleci, normalnie masakra, mysle teraz nad trw, bo szly na pierwszy montaz, czy lemfonder moze?
- sidewind76
- Użytkownik
Sworznie firmy Dachstein
lemforder ma odpowiednia jakość i wytrzymuje naprawdę długo
Od nieba dzieli nas tylko 9 milimetrów...
Sworznie firmy Dachstein
Nie odważyłbym się nazwać produktów Febi mianem "wysokiej jakości". Moim zdaniem są średnie. Ale w sumie nadające się do montażu w przeciwnieństwie do 4Max, Torpan itp.