witam
mam takie małe pytanko gdzie znajduje się wężyk prowadzący do spryskiwacza tylnej szyby bo chciałem
sobie to naprawić i podejrzewam że mogę mieć gdzieś co przerwanego lub coś innego może być
Spryskiwacz tylni
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Spryskiwacz tylni
Wyciągni sobie spryskiwacz może masz zapchaną tą rureczk bynajmniej ja tak miałem!
tobi
Spryskiwacz tylni
Podepnę się pod temat choć mój problem jest trochę inny. Mianowicie, jak włączę spryskiwacz z przodu to sika mi tylni spryskiwacz, ale nie takim mocnym strumieniem jak włączę na tył Zastanawiam się, czy czasem silniczek w zbiorniczku się nie rozszczelnił i puszcza płyn na oby dwie komory. Do tego mnie zastanawia fakt, że jak tylko użyję spryskiwacza na przód, wcześniej nie używając tyłu, to jest ok a gdy tylko użyje choć trochę na tył to już za każdym razem, w ciągu jazdy,jak pryskam na przód to mi tył tez leci Trochę zagmatwany ten mój tema, ale nie mam pojęcia jak to inaczej opisać, żeby było zrozumiałe Dodam, że cały mechanizm tylnej wycieraczki jest nowy, bo poprzedni się zatarł, do środka płyn się nie dostaje.
Impossible is Nothing - Muhammad Ali
- pigiss
- Mały gagatek
- Kontakt:
Spryskiwacz tylni
gdzie są węże schowane od tylnej wycieraczki powie ktoś ?
DIESEL KOPCI,DIESEL CZADZI,DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI :D
- don vittorio
- rock n roll
Spryskiwacz tylni
Jak otworzysz tylną klapę, masz czarną maskownicę, pod rączką do otwierania jest śrubka, odkręcasz i wyciągasz całą, Wężyk widać. Dalej, na lewą stronę stojąc przodem do tylnej klapy, do gumowej przelotki pomiędzy klapą i dachem (tam najczęściej się uszkadza; niedawno robiłem), Dalej pod osłoną słupka C na dół i pod osłoną progów do komory silnika. Powodzenia.
"Jestem nędzarzem, posiadam tylko marzenia. Rozsiałem je u twych stóp.
Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach.”
Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach.”