Kod kluczyka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kod kluczyka
W jaki sposób można sprawdzić kod kluczyka ? ( nie kod immo.) Kod jest mi potrzebny do dorobienia kopi kluczyka.
Czy tylko w serwisie można się tego dowiedzieć, czy można go jakoś zczytać z komputera, czy numeru Vin ?
Czy tylko w serwisie można się tego dowiedzieć, czy można go jakoś zczytać z komputera, czy numeru Vin ?
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Kod kluczyka
Chyba po to właśnie dostaje się ten 3 plastikowy kluczyk. Jest na nim jakiś numer jak dobrze pamiętam, no i nawet z nazwy jest on serwisowy.
Bez numeru się nie da? Przyzwoity zakład dorabiający klucze powinien sobie poradzić z wystruganiem grota bez tego.
Bez numeru się nie da? Przyzwoity zakład dorabiający klucze powinien sobie poradzić z wystruganiem grota bez tego.
Kod kluczyka
Na kluczyku masz kod ... np HAA , HAW itp .... dobry majster bez problemu sobie z tym poradzi
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Re: Kod kluczyka
jak się kupuje nowy samochód z serwisu to pewnie tak to wygląda, ale przy kupnie 10-cio latka od 3 właściciela wszystko co z serwisu znika - rzeczywistość - jeden samotny kluczykguziolek pisze:Chyba po to właśnie dostaje się ten 3 plastikowy kluczyk...
Dobrych majstrów niestety tu gdzie jestem nie ma (UK) a raczej fachowcy trochę poniżej normy i bez kodu nie potrafią
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Kod kluczyka
Heh, w PL to zaniósłbyś kluczyk do pierwszego z brzegu magika w hipermarkecie co dorabia klucze i za pare PLN by było, wiadomo, potem trzeba jeszcze immobiliser zakodować, ale samo wystruganie to prawie wszędzie zrobią.
Witam podłącze się ja mam 11 letniego Golfa 4 i mam wszystkie 3 kluczyki nawet ten plastikowy z kodem o którym mowa pozdrawiam
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Tylko co to wniosło do tematu i co pomogła autorowi wiadomośc co Ty tam maszprexis pisze:Witam podłącze się ja mam 11 letniego Golfa 4 i mam wszystkie 3 kluczyki nawet ten plastikowy z kodem o którym mowa pozdrawiam