Plastikowe rurki w fotelu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Siemka.
Jestem nowy na tym forum. Mam VW Golfa 1.8 75 KM w Automacie. Wczoraj jak zajrzałem pod fotel pasażera to wystawała z niego jakaś plastikowa, cienka, półprzezroczysta rurka. Co to morze być ??
Dodam że mam podgrzewane fotele.
Pozdro
Jestem nowy na tym forum. Mam VW Golfa 1.8 75 KM w Automacie. Wczoraj jak zajrzałem pod fotel pasażera to wystawała z niego jakaś plastikowa, cienka, półprzezroczysta rurka. Co to morze być ??
Dodam że mam podgrzewane fotele.
Pozdro
Golf mk3 w automacie Rox
Bardzo cieniutka średnicy może 1mm albo i mniej, możliwe że jest to kawałek przewodu.
Golf mk3 w automacie Rox
Może wysunęła Ci się taka obwódka na brzegu tapicerki? Taka biała rurka 1-2mm. U mnie też to wystawało jak ściągaliśmy z kuzynem tapicerki do prania.
Raczej nie, bo jest jasna, a tapicerka jest ciemnego koloru. Wygląda jak by była przecięta.
Golf mk3 w automacie Rox
-
- Mały gagatek
Też mam ciemną tapicerkę. Za chwilę postaram się zrobić fotki w który "element" jest to wszyte.
EDIT:
http://img842.imageshack.us/g/dsc00519eo.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
(na pierwszej i drugiej fotce jest tapicerka zdjęta z fotela).
EDIT2:
Jeśli to nie to, to może zapodaj jakąś fotkę skąd to dokładnie wystaje itd...
EDIT:
http://img842.imageshack.us/g/dsc00519eo.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
(na pierwszej i drugiej fotce jest tapicerka zdjęta z fotela).
EDIT2:
Jeśli to nie to, to może zapodaj jakąś fotkę skąd to dokładnie wystaje itd...
No i właśnie wyjaśniłeś całą zagadkę
Tylko, że u mnie tapicerka wygląda na całą, a ta rurka wychodzi z czarnej części fotela (w okolicach tej półeczki przy fotelu i dźwigni podnoszenia fotela).
Musze jeszcze raz ją obejrzeć to może znajdę jakąś dziurkę żeby to wetknąć na swoje miejsce.
Dzięki za pomoc.
Aha jestem tu nowy wiec jak byś mi mógł napisać co mam zrobić żeby zamknąć temat i zaznaczyć Ci opcje "pomogłem" czy jakoś tak to daj znać.
Pozdro
Tylko, że u mnie tapicerka wygląda na całą, a ta rurka wychodzi z czarnej części fotela (w okolicach tej półeczki przy fotelu i dźwigni podnoszenia fotela).
Musze jeszcze raz ją obejrzeć to może znajdę jakąś dziurkę żeby to wetknąć na swoje miejsce.
Dzięki za pomoc.
Aha jestem tu nowy wiec jak byś mi mógł napisać co mam zrobić żeby zamknąć temat i zaznaczyć Ci opcje "pomogłem" czy jakoś tak to daj znać.
Pozdro
Golf mk3 w automacie Rox
O ile wiem to zamykanie tematu należy do moderatora.
A jeśli chodzi o "pomógł" to nad postami jest taki plusik - razem z przyciskami cytuj, cytuj selektywnie i zgłaszaniem do moderacji
A jeśli chodzi o "pomógł" to nad postami jest taki plusik - razem z przyciskami cytuj, cytuj selektywnie i zgłaszaniem do moderacji
Wiec jak obiecałem tak zrobiłem. Pochwała dla Ciebie
Pozdro
Pozdro
Golf mk3 w automacie Rox