Wymiana przedniej szyby
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana przedniej szyby
Witam pękła mi ostatnio przednia szyba w Mk 4, mam pytanie czy opłaca się samemu ją wymienić na używaną, jeśli tak to czy ktoś mógłby się podzielić doświadczeniem jak to najlepiej zrobić?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: Wymiana przedniej szyby
Witam
Mógłbyś opisać wymianę tu na forum? Oraz podpowiedzieć czy jest to trudne dla przeciętnego majsterkowicza. Cena wymiany na szybę np: sekurita w moich okolicach waha się około 500 zł.
Pozdrawiam
Mógłbyś opisać wymianę tu na forum? Oraz podpowiedzieć czy jest to trudne dla przeciętnego majsterkowicza. Cena wymiany na szybę np: sekurita w moich okolicach waha się około 500 zł.
Pozdrawiam
Wymiana przedniej szyby
U mnie tak szyba z wymianą kosztuje 340 zł - co do procedury to proponuje Ci samemu się nie brać - nawet jak już uda Ci się wymienić w/w szybę i nie wiadomo czy nie będzie przeciekała -wtedy płacisz extra min. 250 zł za wycięcie i ponowny montaż - ale to jak Ci się uda a pewnie nie bo ją złamiesz próbując wcisnąć podszybie w dolny rant szyby.
Gdybyś miał firmę bliżej to pewnie bym już jutro był u ciebie, a nie masz kogoś z okolic Nowego Sącza lub Krakowa bo teraz przebywam w Krakowie kto w podobnej cenie mógłby to zrobić?
Wymiana przedniej szyby
Prawdę mówiąc nikt w podobnej cenie Ci nie zrobi - nie pocieszę Cię musisz wybulić
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Zapytaj na regionalnym. Może wiedzą kto zrobi taniej.kutwica pisze:Gdybyś miał firmę bliżej to pewnie bym już jutro był u ciebie, a nie masz kogoś z okolic Nowego Sącza lub Krakowa bo teraz przebywam w Krakowie kto w podobnej cenie mógłby to zrobić?