Tabliczka znamionowa uszkodzona
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Mariusz Z.
- Nowicjusz
Tabliczka znamionowa z mojego Golfa IV zasmakowała myszom. Zjadły ponad połowę. Pytałem o nową w serwisie VW ale jak usłyszałem cenę to mi się nogi ugięły. Czy może ktoś przerabiał podobny temat? Czy są jakieś alternatywy dla serwisu? Chce go sprzedać w tym roku ale kto go takiego kupi?
Jeżeli posiadasz książkę serwisową to oczywiście masz kopię tej z bagażnika. Skoro cena jest aż tak wysoka to dałbym sobie spokój. Pokaż kupującemu to czego myszy nie zjadły żeby porównał sobie z nienaruszoną. Sądzę, że nie powinno być problemu.
P.S. Skąd u Ciebie myszy w samochodzie?
P.S. Skąd u Ciebie myszy w samochodzie?
kolego Mariusz Z., piszesz o tzw wlepce w bagażniku ? papierowej ??
Nie masz się czym przejmować ... bo w większości VW są one albo zalane , albo starte i nic na nich nie widać po tych x latach użytkowania autka ...
Nie masz się czym przejmować ... bo w większości VW są one albo zalane , albo starte i nic na nich nie widać po tych x latach użytkowania autka ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- Mariusz Z.
- Nowicjusz
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
raczej nie...albo płacisz ok 350zl albo jeździsz bezMariusz Z. pisze:Czy są jakieś alternatywy dla serwisu?