Piszczenie nawiewu.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Piszczenie nawiewu.
Witam. Mam problem a mianowicie od jakiegoś czasu zaułważyłem że coś piszczy mi podczas włączania nawiewu. Gdzieś doczytałem że najprawdopodobniej trzeba nasmatować tulejkę silniczka, i tu właśnie mam do Was pytanie, jak się do tego dostać, i jak nasmarować daną tulejkę.
-
- VWGolf.pl Killer
Piszczenie nawiewu.
Musisz zdemontowac schowek i za nim masz wentylator poziomo zamontowany, od strony podłogi masz dwie sruby odkrecasz wyciągasz klapke a wentylator wysuwasz w duł ma taką prowadnice! a sam wentylator wyciągasz silnik z plastikowej obudowy tylko niepamietam czy idzie a wiatrak ma jakieś zabespieczenie tylko ze trudno schodzi z ośki czeba podgrzewać opalarką aż puści, a potem przesmarować tulejki!
Piszczenie nawiewu.
A macie może jakieś foto gdzieś kiedyś natknąłęm się na podobny problem i była porada foto jednak link przepadł.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- VWGolf.pl Killer