podsufitka odpada? Jakim klejem ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ehh a miałem nadzieje że tak polece na nakładke :/ to mam położyć skaj bez gąbki , nie będzie za twardo
Przemula, wszystko zależy od użytego kleju ten który masz spali piankę, możesz zakupi Bonaterm AS lub Bonapur one spokojnie pokleją pianke bez palenia. AS stosowany jest w tapicerstwie do klejenia podsufitek
własnie zależało by mi na tym by nie zdzierać gąbki i materiału bo na obecny bym położył zakupiony skaj . I oczytałem sie na forum ze Bonaterm a plus jest okej do takich spraw . W takim razie musze kupić inny klej ten AS mówisz ze spoko thx za doradzenie A ty robiłeś tym klejem już coś ? po nałożeniu kleju trzeba coś odczekać czy od razu kłaść materiał , by mi nie wychodziły jakieś bąble parchy itp
Przemula, klej nakładasz z pędzla lub pistoletu (jeśli posiadasz) spokojnie możesz nakładac od razu bez żadnego problemu Pamiętaj jedynie aby za mocno nie dociskac i nie nakładac za dużo kleju - dociśniesz za mocno odbijesz palce.
[edit] pamiętaj jeszcze o jednej ważnej rzeczy sprawdź jak saki pracuje czy dostatecznie sie naciąga. Jest to ważne przy wszelkich zaokrągleniach łukach itp. itd.
[edit] pamiętaj jeszcze o jednej ważnej rzeczy sprawdź jak saki pracuje czy dostatecznie sie naciąga. Jest to ważne przy wszelkich zaokrągleniach łukach itp. itd.
U mnie jak opadła użyłem klej w spreju do dywanów i do dziś dnia się trzyma proste nakładanie a w dodatku ładnie układa się materiał we wszystkie zagłębienia, 2 dni w suchym pomieszczeniu żeby przeschła i jak nowa
Mój Crayzolowy golf GT viewtopic.php?f=87&t=454903
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
Re: podsufitka odpada? Jakim klejem ?
Dzięki za doradzenie i polecenie kleju THXSibininho pisze:Przemula, klej nakładasz z pędzla lub pistoletu (jeśli posiadasz) spokojnie możesz nakładac od razu bez żadnego problemu Pamiętaj jedynie aby za mocno nie dociskac i nie nakładac za dużo kleju - dociśniesz za mocno odbijesz palce.