Jakiej firmy szybę przednią polecacie do Golfa3.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,
Musze wymienić przednią szybę w golfie 3. Szybę mam zieloną. W firmie od szyb zaproponowali mi szybę firmy Fuyago Group. To jakiś chińczyk, ale podobno wielu producentów już je stosuje. Dobre to czy lepiej dopłacić 40-50zł na Pilkingtona lub Nordglasa?
Z góry dzięki za info.
pozdr
Musze wymienić przednią szybę w golfie 3. Szybę mam zieloną. W firmie od szyb zaproponowali mi szybę firmy Fuyago Group. To jakiś chińczyk, ale podobno wielu producentów już je stosuje. Dobre to czy lepiej dopłacić 40-50zł na Pilkingtona lub Nordglasa?
Z góry dzięki za info.
pozdr
krzysiekp
Golf III GTI TDI 20Jahre
Golf IV Kombi ASZ 130KM
Wrocław
Golf III GTI TDI 20Jahre
Golf IV Kombi ASZ 130KM
Wrocław
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Zdecydowanie lepiej.krzysiekp pisze:czy lepiej dopłacić 40-50zł na Pilkingtona lub Nordglasa?
Re: Jakiej firmy szybę przednią polecacie do Golfa3.
gdzieś przeczytałem, że Nordglass się łatwo rysujenitrox89 pisze:NordGlass
prawda to?
krzysiekp
Golf III GTI TDI 20Jahre
Golf IV Kombi ASZ 130KM
Wrocław
Golf III GTI TDI 20Jahre
Golf IV Kombi ASZ 130KM
Wrocław
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
U mnie dwa lata bez zastrzeżeń, szyba jak nowa.
Rust is lighter than carbon fiber
Re: Jakiej firmy szybę przednią polecacie do Golfa3.
a ja nie polecam NordGlass-a, raz że szyba pękła sama z siebie to po mniej więcej 3 latach była strasznie porysowana i ciężko się pod słońce jeździło
obecnie wstawiłem Pilkingtona i jestem mega zadowolony a różnice między NordGlass a Pilkingtona miałem na poziomie 20 zł i się bardzo opłacało
obecnie wstawiłem Pilkingtona i jestem mega zadowolony a różnice między NordGlass a Pilkingtona miałem na poziomie 20 zł i się bardzo opłacało
Sekurit i Pilkington idą na pierwszy montaż w VW.
Nordglass to podobno niższa półka.
Ja mam Sekurit i bez zastrzeżeń.
Nordglass to podobno niższa półka.
Ja mam Sekurit i bez zastrzeżeń.
GOLF IV 1.9TDI AHF Highline
Audi 80 B4 1.9TDI 1Z
Passat B5 FL 2.5TDI BDH
Audi 80 B4 1.9TDI 1Z
Passat B5 FL 2.5TDI BDH
W poprzednim samochodzie Audi A4 wymienialem szybę na Pilkingtona i bardzo szybko pojawiły się rysy, - szyba była montowana u jakiego najtańszego dziada z allego , wiec nie wiem z jakiego dokładnie była żródła.
Obecnie w moim golfie 4 nie tak dawno wymieniałem szybę w autoryzowanym serwisie nordglas w Warszawie, i jestem bardzo zadowolony, cena najniższa jaką udało mi się zlokalizować w Wawie + gratis hydrofobizacja na szybe. Szyba jest bardzo dobrej jakości,- na razie brak rys. Gwarancja chyba 2 lata na szybę i bezterminowa na uslugę. Dla mnie OK
Obecnie w moim golfie 4 nie tak dawno wymieniałem szybę w autoryzowanym serwisie nordglas w Warszawie, i jestem bardzo zadowolony, cena najniższa jaką udało mi się zlokalizować w Wawie + gratis hydrofobizacja na szybe. Szyba jest bardzo dobrej jakości,- na razie brak rys. Gwarancja chyba 2 lata na szybę i bezterminowa na uslugę. Dla mnie OK
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Ja mam NordGlass i jak na razie nie widac rys:). Podobno Pilkington dostarcza szklo do produkcji NG wiec jezeli to prawda to kupujac szybe firmy P. placimy tylko za firme:).