Witam,
napiszcie mi czy są jakieś godne polecenia żaluzje, rolety przeciwsłoneczne, tak żeby bobasowi nie świeciło po oczach. Interesują mnie takie na tylne boczne szyby.
A może jest coś w oryginale?
Dzięki.
żaluzje rolety przeciwsłoneczne
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: żaluzje rolety przeciwsłoneczne
Miał ktoś styczność z wyrobem tego producenta?
Bez dymu nie ma ognia... TDI
Sam myślałem nad roletami tylko że te uniwersalne są do d*py a nie wiedziałem że istnieją takie. Może wiecie jak one są mocowane? Bo chyba zdecyduje się na te dedykowane
ALH + 216 + turbo ARL + FMIC + soft -> 162,5KM/344,2Nm
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Mam u siebie, możecie looknąć na fotach w pierwszym poście o moim aucie. Trzyma się to na takich małych, niewidocznych blaszkach wciskanych w uszczelki drzwiowe, w szybach bocznych bagażnika trzyma się bez tych blaszek, podobnie jak w klapie bagażnika (były w komplecie ale u mnie trzyma się bez niczego).
Ja jestem bardzo zadowolony bo są idealnie dopasowane do szyb, latem na działce spełniały również rolę moskitiery jak wietrzyłem auto
Jedyna wada to na tylnej klapie roleta jest dzielona, tzn. składa się z dwóch części i trzeba się przyzwyczaić jak się patrzy w lusterko środkowe.
Z daleka dają efekt przyciemnianych szyb.
Ja jestem bardzo zadowolony bo są idealnie dopasowane do szyb, latem na działce spełniały również rolę moskitiery jak wietrzyłem auto
Jedyna wada to na tylnej klapie roleta jest dzielona, tzn. składa się z dwóch części i trzeba się przyzwyczaić jak się patrzy w lusterko środkowe.
Z daleka dają efekt przyciemnianych szyb.