Czujnik zapięcia pasów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Czujnik zapięcia pasów
Witam
Posiadam Volkswagena Golfa Plus Tour i mam problem z czujnikiem zapięcia pasów, robił ktoś coś może z pasami kiedyś ? Muszę dociskać pas żeby mi nie pikało. Problem występuję tylko u kierowcy.
Czekam na odpowiedź,
Pozdrawiam
Posiadam Volkswagena Golfa Plus Tour i mam problem z czujnikiem zapięcia pasów, robił ktoś coś może z pasami kiedyś ? Muszę dociskać pas żeby mi nie pikało. Problem występuję tylko u kierowcy.
Czekam na odpowiedź,
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
Czujnik zapięcia pasów
Jak mogę otworzyć zapinkę ? Są jakieś śrubki , czy zatrzask ? Nie chce niczego popsuć, moglibyście napisać jak to rozebrać ? Troszkę zielony w tych tematach jestem.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Czujnik zapięcia pasów
wczoraj rozkładałem akurat z mk4 i A4 B6...z Golfa w miarę poszło, a Audi pękła obudowa Śrubek nie ma...po po prostu trzeba podważyć
Re: Czujnik zapięcia pasów
Mi w MK IV rowniez rozwalila sie obudowa od zaczepu pasa od strony pasazera (z przodu).
Na jaki rozmiar klucza jest sruba trzymajaca caly zaczep? Bardzo prosze o informacje bo ja nie mam takiego i musze kupic...
Na jaki rozmiar klucza jest sruba trzymajaca caly zaczep? Bardzo prosze o informacje bo ja nie mam takiego i musze kupic...