wymiana ślizgów od podnoszenia szyb Golf 4,Bora
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: wymiana ślizgów od podnoszenia szyb Golf 4,Bora
Musiał bym sprawdzić, ale chyba mam na stronę kierowcy taki zestaw. Jak będziesz zainteresowany to odezwij się na pw.
- Kris-THC
- Gadatliwa bestia
- Auto: Polo 9N Audi A3 8P Golf MK4
- Silnik: AHF
- Kontakt:
No pewnie że jestem, w przeciwnym razie bym nie pisał Pisz na priv za ile + wysyłka kurierem.
- Kris-THC
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ceny są różne ale tak chyba wygląda zamiennik z amelinium? http://allegro.pl/vw-golf-iv-bora-peuge ... 22681.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kris-THC
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Odradzam zakup plastikowych ślizgów z allegro, po 3 latach wymieniłem ponownie tym razem na amelinium
Witam.
Czy spotkaliście w przednich drzwiach, podnośniku elektrycznym szyby, ew. zamku; klocuszek gumowy jednostronnie zaokrąglony jak na zdjęciach? Wymiary: 32x6x11 mm. Naprawiam podnośnik w drugim już MK4 i w przednich drzwiach znowu kula się na dnie takowy jeden. Dedukuję iż to nie przypadek więc niepokoję się że skądś wypadł i mogą być kłopoty jakieś.
Pozdrawiam
Czy spotkaliście w przednich drzwiach, podnośniku elektrycznym szyby, ew. zamku; klocuszek gumowy jednostronnie zaokrąglony jak na zdjęciach? Wymiary: 32x6x11 mm. Naprawiam podnośnik w drugim już MK4 i w przednich drzwiach znowu kula się na dnie takowy jeden. Dedukuję iż to nie przypadek więc niepokoję się że skądś wypadł i mogą być kłopoty jakieś.
Pozdrawiam
MIŁEGO DNIA ew NOCY ;)