Otwieranie zamkniętych drzwi przy ujemnej temp. w golfie 3.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
maroxxx, pompka nie chodzi? rygle nie idą w górę ? to pompka coś nie chodzi. dostać sie do bagażnika do pompki bagaznika i tam w kostce trzeba zrobic mostek miedzy pinami i pompka musi wystartowac. jak nie wystartuje to pompka out.
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
Johnatan, Tak jak pisałem nie uruchamia się pompka (rygielki nie idą w górę), słyszę klikanie przekaźnika także napięcie na pompkę jest puszczane, aczkolwiek pompka się nie uruchamia. Z tym, że problem występuje tylko w duże mrozy, przy wyższych temperaturach problemu nie ma, dlatego myślę iż pompka jest jeszcze do uratowania, tylko nie wiem gdzie szukać problemu, czy po stronie elektryki, czy samej pompki?
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
mogą przymarzać szczotki. Siknij na szybko w nią WD jak jest dostęp i obczaj sytuację.maroxxx pisze:tylko nie wiem gdzie szukać problemu,
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
No i autko przetrwało nawet kolejne mycia i stanie przy ujemnej tempetaturze
Drzwi z rana dalej otwierały się elegancko, a teraz już sezonik się zbliża, także przetrwało bez bawienia się z taśmami
Dzięki wielkie raz jeszcze Johnatan, " + " poszedł
Drzwi z rana dalej otwierały się elegancko, a teraz już sezonik się zbliża, także przetrwało bez bawienia się z taśmami
Dzięki wielkie raz jeszcze Johnatan, " + " poszedł