Zabezpieczenie drzwi przed włamaniem.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- bullas
- Turbo Thinking
- Kontakt:
Witam , dziś ktoś chciał włamac się do mojego MK2, naszczeście żona wyszła w porę ze sklepu i typ zwiał. Na szczęście tylko zamek ucierpiał W związku z tym pytanie co zrobić aby złodziej miał problem z dostaniemy się do auta? Jakieś pomysły ? Metody ? Proszę o wszelkie sugestie ... pozdrawiam
Akurat MK2 to niestety już autko wiekowe - i podejrzewam ,że ktoś chciał wyciągnąć radio , etc a nie zwinąć autko ....
Z zabezpieczeń - pozostaje jakiś markowy alarm , bo sama konstrukcja zamków , jest prosta jak budowa cepa , i wejście do takiego autka to nie problem ...
Z zabezpieczeń - pozostaje jakiś markowy alarm , bo sama konstrukcja zamków , jest prosta jak budowa cepa , i wejście do takiego autka to nie problem ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Ewentualnie zrobić odciecie zapłonu na guziku który ukrywasz gdzie Ci sie podoba .Jak go złodziej nie znajdzie to ciężko bedzie zapalić
- bullas
- Turbo Thinking
- Kontakt:
Alarm jest i sporo blokad też ... dzisiaj zmodyfikowałem zamki w drzwiach a mianowicie usunołem te ciągła które uruchama wkładka klamki i zamontowałem klamki bez zamków . Klamki kupiłem ORI w ASO , tylne oczywiście i odpowiednio zmodyfikowane, A co powiecie o tych podkładkach antywlamaniowych pod klamki? Wydaje mi się ze to tylko dadżet. A może warto ?