Wytarty fotel kierowcy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wytarty fotel kierowcy
Witam !
Pozostałością po porzednim właścicielu mojego golfa jest mocno wytarte siedzenie kierowcy - nie wiem czy miał robaki w tyłku czy jeszcze coś innego :p
Fotele to te z wersji Basis, czarne. Teraz jest kilka opcji co z tym zrobić :
- wymiana fotela lub dwóch tylko z przodu,
- pokrowce, też tylko na przód,
- tapicer który podejmie się naprawy,
Dodam że reszta tapicerki jest w stanie idealnym, także szkoda wymieniać i generować niepotrzebne koszty. Najbardziej odpowiada mi wersja tapicera. Znacie może jakiegoś godnego polecenia w Poznaniu bądź okolicach ?
Pozostałością po porzednim właścicielu mojego golfa jest mocno wytarte siedzenie kierowcy - nie wiem czy miał robaki w tyłku czy jeszcze coś innego :p
Fotele to te z wersji Basis, czarne. Teraz jest kilka opcji co z tym zrobić :
- wymiana fotela lub dwóch tylko z przodu,
- pokrowce, też tylko na przód,
- tapicer który podejmie się naprawy,
Dodam że reszta tapicerki jest w stanie idealnym, także szkoda wymieniać i generować niepotrzebne koszty. Najbardziej odpowiada mi wersja tapicera. Znacie może jakiegoś godnego polecenia w Poznaniu bądź okolicach ?
- Pablo Corrado
- Forum Master
Wytarty fotel kierowcy
Znajdź fotel kolorystycznie identyczny z Twoim i go wymień na niezmęczony.
W oparciach są poduszki, więc opcja tapicera średnio wypada a co do pokrowców, to kwestia gustu (tez musza byc dostosowane do poduszek).
W oparciach są poduszki, więc opcja tapicera średnio wypada a co do pokrowców, to kwestia gustu (tez musza byc dostosowane do poduszek).
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
Wytarty fotel kierowcy
Dokładnie - za tapicera zapłacisz 3-4 paki a za tyle to kupisz cały komplet foteli do BASIC-a .... sam mam takowe do sprzedania ,,,, z Varianta
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Wytarty fotel kierowcy
Poduszki mam tylko dwie - dla siebie i pasażera, także ten element nie przeszkadza. Przetarcie jest tylko pod tyłkiem, oparcie oraz cała reszta jest w stanie bdb. Dlatego myślę o tapicerze który mogłby naprawić tylko ten element na który się siedzi, jeżeli jest to możliwe.
Zna ktoś jakiegoś tapicera godnego polecenia w poznaniu ?
Zna ktoś jakiegoś tapicera godnego polecenia w poznaniu ?
Wytarty fotel kierowcy
Tapicera znajdziesz ... tylko czy znajdzie się materiał ( najlepiej ORI ) by wszystko miało ręce i nogi
Jeśli chodzi o tapicera -- zapytaj na REGIONALNYM
Jeśli chodzi o tapicera -- zapytaj na REGIONALNYM
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Wytarty fotel kierowcy
A sprawdzałeś w ASO ile kosztuje sam materiał siedziska? Może nie będzie aż tak drogi, a wymienisz go sam.Ewentualnie z jakiś anglików kupisz jeden fotel i przełożysz materiał/bądź cały fotel
Re: Wytarty fotel kierowcy
ja se taka mate szczelilem na fotela kierowcy
http://allegro.pl/mata-na-siedzenie-mas ... 98291.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/mata-na-siedzenie-mas ... 98291.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pablo Corrado
- Forum Master
Wytarty fotel kierowcy
No to "se super mate szczeliles"
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
Sprzedam:
ladneLu4Ke pisze:ja se taka mate szczelilem na fotela kierowcy
ja mam takie:
http://allegro.pl/allride-poduszka-zdro ... 93692.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jedras_GW
- Nowicjusz
- Kontakt:
Wytarty fotel kierowcy
Niezłe te maty, w sam raz dla emeryta w Tico/Cinquecento lub dla trola co jeździ autem w ciuchach roboczych.
Wytarty fotel kierowcy
Patrzcie krawaciarza. Jak będę leciał na Stettin to ustawimy się na FG i mi pokażesz swoje fotele i garniturek do auta...Jedras_GW pisze:dla trola co jeździ autem w ciuchach roboczych.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- Jedras_GW
- Nowicjusz
- Kontakt:
Krawaciarzem nie jestem, zdarza mi się mieć ręce ubabrane smarem, jeździć w brudnym dresie i nosić worki z cementem, ale nikt mi nie wmówi że takie maty wyglądają dobrze, podobnie jak pokrowce. Moim zdaniem jedyne sensowne wnętrze to oryginał w idealnym stanie lub jeśli już obicie to całego wnętrza kompleksowo razem z boczkami.steniu4 pisze: Patrzcie krawaciarza. Jak będę leciał na Stettin to ustawimy się na FG i mi pokażesz swoje fotele i garniturek do auta...
Mi maty zawsze będą się kojarzyć z prowizorką, działkowcami, leśnymi dziadkami i budowlańcami.