Gdzie można kupić taki materiał do siedzenia RECARO
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Witam , w moim aucie ( odkąd go kupiłem ) jest takie siedzenie : http://www.nengun.com/recaro/recaro-lx-sheet-247661" onclick="window.open(this.href);return false; ( 2 zdjęcie ) , tylko że ma jeszcze elektryczne przesuwanie ( instalacja pod siedzeniem ) . Z biegiem czasu porobiły się duże dziury i chciałbym kupić taki materiał i dać tapicerowi żeby nie obszył . Potrzebuje materiał ten na boki i ten po środku . Z góry dziękuje i pozdrawiam !
Aso i tylko ASO ..... więc jeśli nie odstraszy Cię cena idąca w setkach , a raczej tyś zł za materiał to proszę bardzo Ceny nie wyssane z palca a z forum gdy kolega szukał materiału na swój .... jeden z kolegów znalazł ceny ORI materiałów
W innym przypadku pozostaje znalezienie dobrego tapicera i dobranie czegoś podobnego
W innym przypadku pozostaje znalezienie dobrego tapicera i dobranie czegoś podobnego
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Mały gagatek
Re: Gdzie można kupić taki materiał do siedzenia RECARO
No dobrze a można dostać gdzieś materiał taki jak jest w GTI na siedzeniach . Bo siedzenie pasażera mam w tym materiale .
ASO .... i czasami ale to graniczy z cudem - mają takie materiały dobre zakłady zajmujące się tapicerkami w autach ....
Ceny w ASO ---- nie nie chcesz znać ... dla własnego dobra i lepszego snu
Ceny w ASO ---- nie nie chcesz znać ... dla własnego dobra i lepszego snu
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Bez paniki Panowie nie tylko w ASO. Ja dopasowałem materiał na RECARO (rozdarty boczek od wsiadania) w http://hurtownietapicerskie.pl/. Poprosiłem o próbki, przysłali, porównałem i mam pewność co do zgodności. Materiał jest identyczny. Większy problem mam z ogarniętym tapicerem u mnie "we wsi". Możecie kogoś polecić?
Gran Turismo Iniezione
JuliuszCezar, podeślij mi na priv zdjęcie tapicerki. Zobaczymy co da się zrobic
przemal, to ma sz adres
Warmiaki
Kod pocztowy:13-300
Miasto:Bratian(Nowe Miasto Lubawskie)
Ulica:Górna
Numer domu/lokalu:3
Brygida Wojciechowska
Kod pocztowy:10-581
Miasto:Olsztyn
Ulica:Narutowicza
Numer domu/lokalu:3/1
Warmiaki ograną to na pewno Brygida również
Warmiaki
Kod pocztowy:13-300
Miasto:Bratian(Nowe Miasto Lubawskie)
Ulica:Górna
Numer domu/lokalu:3
Brygida Wojciechowska
Kod pocztowy:10-581
Miasto:Olsztyn
Ulica:Narutowicza
Numer domu/lokalu:3/1
Warmiaki ograną to na pewno Brygida również
-
- Mały gagatek
Jutro podeślę zdjęcie , szczerze wygląda to tragicznie na dole to prawie sama gąbka ;(
JuliuszCezar, chodzi mi o kolor oraz splot czy jest skośny czy może ma gładką strukturę. W Recaro miało zastosowanie kilka wzorów. Jeśli będziesz w stanie określic te parametry + zdjęcie tapicerki najlepiej z banknotem tak żeby mie odniesienie co do wielkości splotu.
Pzdr
Pzdr