kierownica 4 ramienna
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- siemkos89
- Mały gagatek
- Auto: golf 5
- Silnik: BSE
- Kontakt:
kierownica 4 ramienna
Witam serdecznie mianowicie kupilem ze szrotu kierownice 4 ramienna z golf gt 1989 rok bo w swoim mam 2 ramienna i teraz pytanie mam minus na klaksonie ale nie mam plusa czy w tej czesci plastikowej po prawej stronie nie powinno byc plusa?
- cieply89
- Nowicjusz
kierownica 4 ramienna
Jeden kabelek do blaszki po lewej stronie drugi do tej blaszki pod plastikiem po prawej stronie. biegunowość obojętna bo to tylko włącznik chwilowy. Plus jest po przekręceniu stacyjki.
- siemkos89
- Mały gagatek
- Kontakt:
kierownica 4 ramienna
tylko jest problem bo po prawej stronie pod tym plastikiem nie ma zadnej blaszki jest sam plastik... musial ktos przede mna kabinowac przy tej kierownicy i wyjac ta blaszke z tego plastiku po prawej stronie.
- cieply89
- Nowicjusz
kierownica 4 ramienna
Jak jest blaszka urwana to sobie dolutuj lutownicą wsówkę to tego metalu, albo kawałek przewodu z wsówką. Ważne żeby do każdej z blaszek był podłączony kabelek i miał jak przepływać prąd podczas naciskania klaksonu. jak coś to mogę zrobić zdjącię jak to wygląda w orginale.
- siemkos89
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: kierownica 4 ramienna
to wez zrob jak to wyglada w oryginale ja wogole tej drugiej blaszki nie mam jest sam plastik.
kierownica 4 ramienna
Na tym plastiku po prawej stronie powinna być blaszka z taką gąbką, brakuje tego u Ciebie. Musisz poszukać na szrocie i dokupić.