Zniszczona naklejka z informacjami koło koła zapasowego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
Witam. Czy istnieje jakaś możliwość odzyskania informacji z kartki w bagażniku koło koła zapasowego z kodami ? Moja jest już nieczytelna. Czy serwis VW ma możliwość wygenerowania nowej na podstawie numeru VIN ?
Potrzebne mi są też informacje jakie kodowanie ma być zastosowane do przednich hamulców. Aktualnie mam koła 15" i nie wiem czy ma być zastosowane pierwsze czy drugie kodowanie. I czy przy zakładaniu 16" muszę zmieniać te kodowanie ?
Potrzebne mi są też informacje jakie kodowanie ma być zastosowane do przednich hamulców. Aktualnie mam koła 15" i nie wiem czy ma być zastosowane pierwsze czy drugie kodowanie. I czy przy zakładaniu 16" muszę zmieniać te kodowanie ?
- Heavy20122
- Ma gadane
Z tego co kiedyś słyszałem, to ASO ma możliwości odtworzenia tej wlepy
________________________________________________________________________________________
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
-
- Ma gadane
- Auto: Golf 4
- Silnik: 1.9
- Kontakt:
zdania są podzielone, raz pisałem do ASO to mowił że w żadnym serwisie mi tego nie zrobią a kiedyś widziałem wypowiedzi innych to pisali że ogarnęli to w aso
sam nie wiem i przypinam się do pytania
sam nie wiem i przypinam się do pytania
Re: Zniszczona naklejka z informacjami koło koła zapasowego
Mam ten sam problem,byłem w VW ,pytałem,powiedzieli że jest możliwość wydania nowej wlepy ale auto musi być zakupione od krajowego dealera
tyle wiem na ten temat.
Otrzymałem jedynie informację(wydruk )kod silnika,skrzyni biegów,kolor wnętrza,przeglądy w ASO.
tyle wiem na ten temat.
Otrzymałem jedynie informację(wydruk )kod silnika,skrzyni biegów,kolor wnętrza,przeglądy w ASO.
-
- Użytkownik
A czy w samochodzie w którymś miejscu jest jeszcze podobna naklejka lub tabliczka na której znajdę oznaczenie skrzyni biegów ?
- flo89
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7 2016
- Silnik: CZCA
Pod maską po lewej stronie i we wnęce drzwi kierowcy jak otworzysz to widać. Taka czarna. Jest tam vin, kod silnika i skrzyni. Nie doczytałem o jakie auto pytasz, w mk7 tak jest. W passacie b5 było tak samo.
MK7 2016 1.4 TSI CZCA Highline
-
- Użytkownik
Pytałem się w ASO w Katowicach o możliwość odtworzenia naklejki i niestety nie ma takiej możliwości. Powiedzieli mi, że taka opcja jest dostępna do samochodów nie starszych niż 5 lat. Także sprawa wyjaśniona.
W książce serwisowej jest to można sobie zeskanować czy ksernac nawet na naklejce białej to będzie jak ori.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
-
- Użytkownik
Niestety u mnie w książkach które dostałem z samochodem także jej nie ma. W dodatku ktoś wyrwał pierwszą stronę (okładkę) i wygląda to tak:
Czy na tej wyrwanej stronie mogła znajdować się ta naklejka ?
Czy na tej wyrwanej stronie mogła znajdować się ta naklejka ?