sport zawiecha i fele z rantem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
sport zawiecha i fele z rantem
Witam
Mam problem bo mam felgi 16' z rantem i chcem obniżyć gofra ale niestety już przy standarodwej zawieszce (jest już zużyta) zakole ociera o opone kiedy w samochodzie są więcej niż 3 osoby a więc jak założe sportową zawieche to podejżewam że będzie to samo.
Więc co polecacie żeby było nisko ale żeby nie ocierało o opone ?
Mam problem bo mam felgi 16' z rantem i chcem obniżyć gofra ale niestety już przy standarodwej zawieszce (jest już zużyta) zakole ociera o opone kiedy w samochodzie są więcej niż 3 osoby a więc jak założe sportową zawieche to podejżewam że będzie to samo.
Więc co polecacie żeby było nisko ale żeby nie ocierało o opone ?
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Dawca_Nerek, wtedy będzie strasznie biło.... poza tym zawsze można wyciągnąć plastiki z nadkoli, albo rozklepać nadkola... jest parę bardziej lub mnie inwazyjnych metod... ale ja bym kupił po prostu felgi z mniejszym odsadzeniem.
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Hmmm jak masz zużytą zawieche to nawet gumy ci nic nie dadzą I nie jest tak że jak założysz gwinta to bedzie jeszcze bardziej tarło bo DOBRE niższe zawieszenie jest duzo twardsze i auta tak nie siada. Miałem taki sam problem jak ty, a jak zalóżyłem z tyłu -40mm to juz mniej tarło i dałem po jedej gumie na springa i teraz jest ok.