bo musisz zalozyc korektor z auta ktore ma z tylu tarcze, mozna tez wymienic tarcze z przodu na wieksze ale nei wiem zabardzo co to ma do rzeczy ale tyle wyczytalem jak sie tym interesowalem bo tez mialem taki zamiar poszukaj w archiwachKrzylu pisze:dokladnie mam tak samo
wymienilem bebny na tarcze niezalozylem korektora i tylne kola szybciej mi sie blokuja
Korektor siły hamiowania
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Kapibara
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
eeeeeeeeeeeeeeee ja tam zawsze na winklu hamuje lewa jak zapi******lam wiekszosc przypadkow oska konczy sie na pieknym slajdzie bo moj tylko czasami pojedzie bokiem... w koncu cztery lapy:)
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
Bez korektora wójek mozesz mieć problemy z odciązonym autem podczas gwałtownego hamowania w łuku na śliskim.
W poldolocie coś takiego kiedyś wywaliłem i wpierw blokowało tył potem przód, więc efekt mocno zbliżony do zaciągnięcia recznego.
Na prostej rzeczywiście hamulce sprawiały jakby były bardziej skuteczne bez korektora niż z nim.
Odradzam wywalenie, chociaż przy prędkościach osiaganych przez twoje auto rzędu 50-60km na godzine istnienie korektora u ciebie nie stanowi wiekszego znaczenia.
W poldolocie coś takiego kiedyś wywaliłem i wpierw blokowało tył potem przód, więc efekt mocno zbliżony do zaciągnięcia recznego.
Na prostej rzeczywiście hamulce sprawiały jakby były bardziej skuteczne bez korektora niż z nim.
Odradzam wywalenie, chociaż przy prędkościach osiaganych przez twoje auto rzędu 50-60km na godzine istnienie korektora u ciebie nie stanowi wiekszego znaczenia.
TDI 255/500
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
no szybciej nie planuje jeździc na jedynce, , a nie wiem czy skrzynia od syncro wyciagnie 60 na jedynce, co do korektora to chopaki juz uswiadomili czym to grozi, ma byc i juzBond pisze:Bez korektora wójek mozesz mieć problemy z odciązonym autem podczas gwałtownego hamowania w łuku na śliskim.
www.vrservice.pl