co fajnego można zrobić z mkII 1.6 td????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
co fajnego można zrobić z mkII 1.6 td????
mam mkII 1.6 td '92 iciekaw jestem co można w nim zmienić,zeby był ładny,ale go nie zepsuć(nie przezstlować)podobają mi się delikatnie poprawione "czyste wersje"
i ile zmiany mogą kosztować?
a co z silnikiem żeby był choć troche mocniejszy,ale nie krzyczeł NA POMOC!!! jak dodam mocniej gazu?
intelcooler-tak,ale za ile??
i co jeszcze?
a to fota vw
i ile zmiany mogą kosztować?
a co z silnikiem żeby był choć troche mocniejszy,ale nie krzyczeł NA POMOC!!! jak dodam mocniej gazu?
intelcooler-tak,ale za ile??
i co jeszcze?
a to fota vw
\:D/ paLSporo \:D/
na poczatek stykna same springi 40/40 cena hmm ok 200 kpl uzywki
Ostatnio zmieniony sob sty 22, 2005 17:26 przez k3fir, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
A co sie tyczy wygladu , jeśli chcesz nie przesadzić to zmienić zderzaczki na takie same wąskie ale z chromowanymi paskami takie jak umnie do tego białe kierunki do przednich zderzaczków i ładny wydech.U mnie tez go jescze niema ale juz niedługo.
PS ładny golfik.Dużo mu nie trzeba a bedzie naprawde pikny.Powodzenia.
PS ładny golfik.Dużo mu nie trzeba a bedzie naprawde pikny.Powodzenia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm:
o modyfikacjach silnika 1,6td jest juz sporo na forum...przynajmniej 3 tematy...a co do wyglądu...prawda jest taka jak wyżej napisana że golfom dużo nie trzeba żeby były ładne...one są takie same w sobie fabrycznie...a zmiany dodają smaczku...byle nie za dużo...obniżenie jak najbardziej...szerokie gumki i dużo więcej dwójkom nie potrzeba...