koncówka z dyfuzorem do golfa II
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
koncówka z dyfuzorem do golfa II
Witam!!!
mam pytanie chce zalozyc koncowke z dyfuzorem usunac katalizator i koncowy tlumik nie wiem czy da mi to efekt na taki jaki oczekuje czy bedzie wogole wydobywal sie jakis bass z wydechu ????
Z góry dzieki
mam pytanie chce zalozyc koncowke z dyfuzorem usunac katalizator i koncowy tlumik nie wiem czy da mi to efekt na taki jaki oczekuje czy bedzie wogole wydobywal sie jakis bass z wydechu ????
Z góry dzieki
- arkadiuush
- Mały gagatek
- Kontakt:
- arkadiuush
- Mały gagatek
- Kontakt:
- arkadiuush
- Mały gagatek
- Kontakt:
- arkadiuush
- Mały gagatek
- Kontakt:
jak to sie nie da ???juby pisze:w dieslach raczej nic nie da
diesel tez ma chyba spaliny nie?? i to gestrze...dla diesla sa inne tlumiki sportowe maja inny srodek, chyba wieksze dziury w glownej roze ktora idzie srodkiem tlumika..jesli sie nie myle.
ja ma Mk II 1.6TD JR z intercoolerem i tlumik ULTER, bez srodkowej puszki i jest spoko...
..w dieslach chodzi tylko o to ze silnik klekocze i jak z tylu sie bass wydobywa to jakos nie pasuje....
ale jak komus to nie przeszkadza to jest ok!
KeZa
- arkadiuush
- Mały gagatek
- Kontakt:
zawsze i wszedzie jak wypie.... wszystkie tlumiki a przedewszystkim przeciwstawny (przedostatni) i jakas koncowka to bedie basik a w diesel prosta rura w 1,6d i jakis remus z odzysku i mialem taki basik jak ta lala!!!!! Polecam wywalic kata bo jak sie tylko wyklepie to na reszcie standard dziwne dzwieki wydaje ta puszka:)