jego wypowiedzi są mylnemacientyvw pisze:Tak z twojej wypowiedzi wynika...
Katalizator MK3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- DanAr
- Nowicjusz
ciekawe jak oni to zrobią, chyba ze wozą ze sobą jakis kanał składanyWestwood pisze:Nie jeśli katalizator nie jest wpisamy do dowodu, lub wychodziły te auta bez katalizatora. Mogą ci dowód zabrać jeśli ten model wychodził tylko z katalizatorem. Nie musi pisać w dowodzie. Ale o to się nie martw, bo gliniarze nie wiedzą kiedy i jakie auto w danej wersji silnikowej miało katalizator. Ale.
Jeśli masz wstawioną rurkę zamiast kata, to gliniarze mogą się przyczepić i zabrać dowód jeśli zobaczą rórkę w miejscu gdzie powinien być katalizator. I nie będą się wtedy pytać czy tam był, czy nie. Jeśli nie było kata to odzyskasz dowód (wtedy weź pismo, które powinni ci wydac że w tym aucie nie było nigdy kata, w razie następnej kontroli), a jeśli był, to będziesz musiał założyć sobie kata, albo skoczyć z flachą na przegląd.
Zobaczą pod spód. Jak będzie rurka zamiast kata, to dowodu nie ma. W niektórych VW po otworzeniu maski widać czy jest kak (np. w 1.3 MPI, bo silniczek jest mały i można lookać przez komorę) A jeśli będzie oryginalny wypróżniony to się nie domyślą.czyli co, przy kontroli gliniarze sprawdzaja czy masz kata?! Tak z twojej wypowiedzi wynika...
Ale ty masz chlopie dziwne teorie.... Normlanie jak czytam Twoje wypowiedzi to az słabo mi sie robi... Na wszsytkim sie znasz nie ma na Ciebie mocnego...Zobaczą pod spód. Jak będzie rurka zamiast kata, to dowodu nie ma. W niektórych VW po otworzeniu maski widać czy jest kak (np. w 1.3 MPI, bo silniczek jest mały i można lookać przez komorę) A jeśli będzie oryginalny wypróżniony to się nie domyślą
"Most perfect silence is when
there´s no need to explain"
there´s no need to explain"
A co nie idzie zobaczyć kata przez komorę w silniku 1.3MPI ? W np.1.8 GT kat jest mniejszej średnicy i silnik jest większy dlatego żeby go zobaczyć trzeba się schylać pod auto. Chyba że mamy obniżonego Golfika, to już sobie glina nie popatrzy. W silniku 1.3MPI kat jest sporo większy i doskonale go widać patrząc przez komore silnikaAle ty masz chlopie dziwne teorie
Dobry jestem widocznie Twoje słabo to jest raczej zazdrość. Jak ktoś jest nowy to nie znaczy że się na niczym nie zna. U mnie rodzina to sami warsztatowcy i zaczynałem spawać od 16 roku życiaNormlanie jak czytam Twoje wypowiedzi to az słabo mi sie robi... Na wszsytkim sie znasz nie ma na Ciebie mocnego...