Dylemat - duze hamulce
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
klocek z 256/20 ma oryginalnie 16mm grubości - podejrzewam że przy grubszej o 2mm tarczy 280 moze nie dać się wcisnąćgolfiarz1 pisze:do 280 zalozysz klocek od 256 tylko bedzie mniej bral odwrotnie nieda sie
w 280/22 jest podobnie jak w 256 niewentylowanym klocek o grubości 19mm
dlatego warto razem z jarzmami zmienic tez zacisk bo wtedy mozna kupic grubsze klocki, które na dłużej starczą
dokładnie takcowboy pisze:klocek z 256/20 ma oryginalnie 16mm grubości - podejrzewam że przy grubszej o 2mm tarczy 280 moze nie dać się wcisnąć
w 280/22 jest podobnie jak w 256 niewentylowanym klocek o grubości 19mm
dlatego warto razem z jarzmami zmienic tez zacisk bo wtedy mozna kupic grubsze klocki, które na dłużej starczą
sprubuj wyminić klocki na ate sport lub ebc zielone powinienes poczuć rużnice ja założyłem i czuć rużnice w chamowaniu wymień płyn na dot 5.0
Ostatnio zmieniony wt wrz 09, 2008 00:16 przez doart, łącznie zmieniany 1 raz.
ostra jazda,bez trzymanki
Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe jeśli podłączę się pod temat,
potrzebuję zrzut ekranu z ETKI aby były pokazane różnice w przednich hamulcach między golfem V 1.9tdi 77kw a 2.0 tdi, najlepiej z numerami poszczególnych części
Czy w takim MKV z seryjnymi tarczami 288mm można wrzucić tarcze 312?
potrzebuję zrzut ekranu z ETKI aby były pokazane różnice w przednich hamulcach między golfem V 1.9tdi 77kw a 2.0 tdi, najlepiej z numerami poszczególnych części
Czy w takim MKV z seryjnymi tarczami 288mm można wrzucić tarcze 312?
[url=http://www.webhostingtalk.pl/]Wszystko o hostingu[/url]
- CSR_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Małe pytanko:
jak mam dwa zaciski... Girling 54 i taki sam Lucas 54... oba zdjete z 280 tarczy. Jak zamontuje je na przód to nie bedzie to ściągało w którąś strone? Teoretycznie nie powinno ale jak jest praktycznie?
Patrze teraz na nie i różnią sie tylko mocowaniem przewodu i odpowietrznikiem w sumie
jak mam dwa zaciski... Girling 54 i taki sam Lucas 54... oba zdjete z 280 tarczy. Jak zamontuje je na przód to nie bedzie to ściągało w którąś strone? Teoretycznie nie powinno ale jak jest praktycznie?
Patrze teraz na nie i różnią sie tylko mocowaniem przewodu i odpowietrznikiem w sumie
18K4F inside... RWD car :)