Wydech!!!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
w Gt udowodnili ze tlumik remusa dedykowany i stożek K&N daja razem 10 KM
SWAP'y i wszystkie części do VW Audi Seat Skoda.
https://facebook.com/GTiParts" onclick="window.open(this.href);return false;
Kontakt:
88 999 2 777
514 93 92 93
Kontakt:
88 999 2 777
514 93 92 93
Temat ma sporo stron, kilka przewertowałem, ale nie trafiłem na pytanie o TDi. Czy do Golfa3 w TDi warto wsadzać jakiś sportowy wydech? Czy możliwy jest jakiś przyrost mocy i w miarę mruczączego dźwięku? Jeżeli tak to co można w niego wsadzić, ale coś takiego niedrogiego. Z góry dziękuję.
POWERED BY IBIZA GT TDI
133KM@314Nm
133KM@314Nm
w TDI wsadz tlumik DTm (zagiety ale to zagiecie wez w dol bo bedzie lakier okapcal... a ztym GT to moze mozliwe a jak jest ze stozkiem jak zamontuje to naprawde beda inne wrazenia sluchowe czy to pic??
SWAP'y i wszystkie części do VW Audi Seat Skoda.
Kontakt:
88 999 2 777
514 93 92 93
Kontakt:
88 999 2 777
514 93 92 93
pytałem się wcześniej ale zapytam jeszcze raz ,
czy ktoś może wie i czy to można kupić wogule, taki tłumniczek ale polerowany:
i dzwięk/poziom hałasu jak standardowy, ewentualnie może lekko się odzywać??
ps. znalazłem foto, coś takiego:
[/url]
czy ktoś może wie i czy to można kupić wogule, taki tłumniczek ale polerowany:
i dzwięk/poziom hałasu jak standardowy, ewentualnie może lekko się odzywać??
ps. znalazłem foto, coś takiego:
[/url]
Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
wow taka rura kanalizacyjna to przesada
co do polerki to pasta polerska 3 piwka i jechane efekt murowany
a KM Mugen ci nie pasi?? jest z polerowanej kwasowki wykonanie super tyle ze ta kobylasta rura co zapodales na zdjeciu jest scieta pod kontem i ma odpowiednia srednice wewnetrzna ludzie i tak beda palcami pokazywac
btw ten 2 tlumiczek jest zludnie podobny do wyrobu weglarskiego ktory dobry jest do jakiejs hondy bo na zdjeciu wypada duzo wiekszy a brzmi cos ala WRC oczywiscie moge sie mylic i moze byc tak duzawy jak wyglada
co do polerki to pasta polerska 3 piwka i jechane efekt murowany
a KM Mugen ci nie pasi?? jest z polerowanej kwasowki wykonanie super tyle ze ta kobylasta rura co zapodales na zdjeciu jest scieta pod kontem i ma odpowiednia srednice wewnetrzna ludzie i tak beda palcami pokazywac
btw ten 2 tlumiczek jest zludnie podobny do wyrobu weglarskiego ktory dobry jest do jakiejs hondy bo na zdjeciu wypada duzo wiekszy a brzmi cos ala WRC oczywiscie moge sie mylic i moze byc tak duzawy jak wyglada
kto hamuje ten przegrywa
moj nie musi być duży byle puszka była okrągła, końcówk nie za długa taj jak na fotkach, montaż chce w golfiku tak jak na pierwszej fotce zrobić czyli blizko zderzaka i żeby nie wystawło,
ale najważniejsze to żeby było cicho
może ktoś ma jakiś link do takiego tłumniczka??
ale najważniejsze to żeby było cicho
może ktoś ma jakiś link do takiego tłumniczka??
Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Mam pytanko, tzn.sprawa przedstawia sie tak, mam Golfika mk3 1,8i no i koncowy wydech niestety sie przepalił :/ tak wiec musze kupic inny! Teraz tak, chce kupic cos co bedzie naprawde ciche! WIec basowe odpadaja.. pozostaje Mungen lub jakis zwykly wydech (dobry bedzie WALKER?? 176zł ) Poradzcie co kupic, czy te Mungeny sa serio ciche czy poprostu az tak bardzo nie bassssuja ale i tak sa glosniejsze duzo od zwyklych tłumikow?? No bo bardzo ładne sa.. ale ja chce cisze w samochodzie no :/ pozdro!
jesli siadl ci koncowy to srodek pewnie masz tez wypalony a wiec muden jak i kazdy inny przelotowy moze byc za glosny dla ciebie a experyment w tym przypadku jest troche za drogi polecam wiec wyrob firmy Bosal moim zdaniem najlepsze/najtrwalsze tlumiki standardowe niestety nigdy sie nie interesowalem qpnem takiego wiec nie pytaj gdzie go dostac wiem ze napewno dostaniesz typowy pod twoje auto do tego zapodaj koncowke i 100% bedziesz zadowolony
mugen to dla tych to lubia mruczenie (nie buczenie) i mysla nad poprawa osiagow auta
mugen to dla tych to lubia mruczenie (nie buczenie) i mysla nad poprawa osiagow auta
kto hamuje ten przegrywa