POMÓŻIE PROBLEMIK ZE SWAPEM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mialem problemy z rozrusznikiem i pmpa paliwa ale okazalo sie ze przyczyna byl fakt ze pasek dawca mial alarm fabryczny i wystarczylo na dwoch wtyczkach 2 zylowych zrobic zwarcia kabelkow i wszystko dziala , jutro odpalam moja maszynke na samym katalizatorze wiec lekko bedzie halasowal oby sie udalo
zamiana przegubikow aktualna a rozumiem ze iloscia wpusow i wypustow bedzie pasowac do mojego mkII z abf
zamiana przegubikow aktualna a rozumiem ze iloscia wpusow i wypustow bedzie pasowac do mojego mkII z abf
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
w sumie silnik siedzi i chodzi , czekam tylko na przeguby i wydech ktory zamowilem , potrzbeuje jeszcze tanio zalatwic koncowy tlumik do 16v :/ a ceny sa przerazajace blee ;p jeszcze musze przerobic mocowanie wysprzeglika do pedalu , i dorobic zbiorniczek na plyn do wysprzeglika a no i wyregulowac ciegna zmiany biegow :] a tak to cala reszta standardowo sie sklada :] w niedziele beda fotki nowe
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: