jak zrobić swapa z 1,8 aam na abs?

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

sacel666
Nowicjusz
Nowicjusz

jak zrobić swapa z 1,8 aam na abs?

Post autor: sacel666 » ndz gru 30, 2007 15:52

pomóżcie prosze mam golfa III 1,8 aam z gazikiem. chciałbym go troche wzmocnić bo 75KM to dla mnie mała pomyłka. gdy go kupowałem nie znałem sie na VW i nie stety kupiłem 75KM choc miało być 90KM. MOże ktoś wie jak to zrobić. lub wie gdzie moge uzyskac takie informacje. z góry dziekuje za fachową pomoc. pozdrawiam. i pijanego sylwestra życze hehe:)

pogolfiku mkI.... kadecie.... xanti... czas na golfika mk3.... ale wróce napewno jeszcze do jedyneczki:)

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: jak zrobić swapa z 1,8 aam na abs?

Post autor: Borys » ndz gru 30, 2007 23:56

sacel666 pisze:pomóżcie prosze mam golfa III 1,8 aam z gazikiem. chciałbym go troche wzmocnić bo 75KM to dla mnie mała pomyłka. gdy go kupowałem nie znałem sie na VW i nie stety kupiłem 75KM choc miało być 90KM. MOże ktoś wie jak to zrobić. lub wie gdzie moge uzyskac takie informacje. z góry dziekuje za fachową pomoc. pozdrawiam. i pijanego sylwestra życze hehe:)
wystarczy skorzystac z opcji szukaj, wszystko jest juz napisane

i AAM(75KM) nie jest na gaźniku, ma taki sam jednopunkt jak ABS (90KM)

www.vrservice.pl

Zablokowany

Wróć do „Speed”