VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Po finale MTM Moto Show Wojny PP, niespodziewanie zająłem III miejsce w kategorii German/Vag Modern, szczerze mówiąc nie spodziewałem się że zajmę jakiekolwiek miejsce gdyż fury były naprawdę konkretne .
Tak czy inaczej cieszy kolejny puchar na zakończenie sezonu 2009, auto trafia na jesień/zimę do garażu, silnik zostaje rozebrane, cały komplet turbo do sprzedaży oprócz bloku i komputera z g60 ( info na priv )
Poniżej kilak fotek z MTM Moto:
Tak czy inaczej cieszy kolejny puchar na zakończenie sezonu 2009, auto trafia na jesień/zimę do garażu, silnik zostaje rozebrane, cały komplet turbo do sprzedaży oprócz bloku i komputera z g60 ( info na priv )
Poniżej kilak fotek z MTM Moto:
Należy ci się ten puchar bo auto jest prze piękne pierwsza klasa
Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- RafaelloW007
- Forum Master
- RafaelloW007
- Forum Master
- RafaelloW007
- Forum Master
- RafaelloW007
- Forum Master
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
RafaelloW007
kolego gdybym miał nie wiadomo ile $$$ to auto wyglądałoby na pewno znacznie inaczej niż obecnie. Pracuje po 12 h dziennie i odkładam każdy grosz żeby coś włożyć do auta,
auto powstaje etapami, każde modyfikacje przeprowadzane są zimą, przez cały sezon zbieram najmniejszy grosz żeby później myśleć o zmianach .
kolego gdybym miał nie wiadomo ile $$$ to auto wyglądałoby na pewno znacznie inaczej niż obecnie. Pracuje po 12 h dziennie i odkładam każdy grosz żeby coś włożyć do auta,
auto powstaje etapami, każde modyfikacje przeprowadzane są zimą, przez cały sezon zbieram najmniejszy grosz żeby później myśleć o zmianach .
zapału RafaelloW007, bo trzeba ruszyc głową, i mieć duuużo cierpliwości... ja osobiście nie mam cierpliwości do detali, którą tu doskonale widać... poza tym tyle wyrzeczeń...
dlatego właśnie nie każdy jeden wypruty golfina ląduje w projektach... nie każdy temat czyta sie z takim zainteresowaniem. zapał o którym napisałem da sie wyczytac w postach jakie pisza chlopaki o swoich samochodach
zapału można zazdrościć, bo tego bracie nie kupisz... odłożyć kasę każdy może, o ile chce
dlatego właśnie nie każdy jeden wypruty golfina ląduje w projektach... nie każdy temat czyta sie z takim zainteresowaniem. zapał o którym napisałem da sie wyczytac w postach jakie pisza chlopaki o swoich samochodach
zapału można zazdrościć, bo tego bracie nie kupisz... odłożyć kasę każdy może, o ile chce
Ostatnio zmieniony czw paź 29, 2009 00:49 przez kruszyna2, łącznie zmieniany 1 raz.
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
potwierdzam... ojciec autora tematu może poświadczyć, że każda złotówka wsadzona w to auto jest osobiście przez autora zarobiona ciężką pracąvw_golf3 pisze:kolego gdybym miał nie wiadomo ile $$$ to auto wyglądałoby na pewno znacznie inaczej niż obecnie. Pracuje po 12 h dziennie i odkładam każdy grosz żeby coś włożyć do auta,