[MK4] .:R line
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
bardzo dużo w aucie zrobione, myślę że gdyby pierwsza strona została ogarnięta i dodane ładne zdjęcia z przeróbek to auto trafiło by do projektów.
z tego co mi tylko tu brakuje to :
-koła - coś kultowego : CH,RC, ori R32 ?
-swap hebli na 312/256
-climatronic + deska od bory/r32
-no i skoro wygląda jak eR to niech też jeździ.... (FMIC,turbo BRD, pompki AL, wydeszek + korekta)
poza tym autko naprawdę doinwestowane i podoba się
z tego co mi tylko tu brakuje to :
-koła - coś kultowego : CH,RC, ori R32 ?
-swap hebli na 312/256
-climatronic + deska od bory/r32
-no i skoro wygląda jak eR to niech też jeździ.... (FMIC,turbo BRD, pompki AL, wydeszek + korekta)
poza tym autko naprawdę doinwestowane i podoba się
No mocne wejście...
D1ADI, gdzieś Ty się uchował tyle modów nawaliłeś i dopiero teraz temat zalożony? Autko dostało mocny zastrzyk odpowiedniego wyglądu
I bardzo ciekawy pomysł ze wstawieniem zdjęć, "system porównawczy"
Pozdrawiam i powodzenia
D1ADI, gdzieś Ty się uchował tyle modów nawaliłeś i dopiero teraz temat zalożony? Autko dostało mocny zastrzyk odpowiedniego wyglądu
I bardzo ciekawy pomysł ze wstawieniem zdjęć, "system porównawczy"
Pozdrawiam i powodzenia
Ostatnio zmieniony śr cze 16, 2010 01:48 przez synec, łącznie zmieniany 3 razy.
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
Auto zrobione z głową i wielkim smakiem ..na mój gust felga i tylne lampy do wymiany /felga bbs bedzie kultowo lub jakiś oz i bedzie racingowo .....,lampy usa gti....../.Co do planów to moze ogarniesz wielotłoczek na przodzie /cupra a moze jakies brembo lub prosiaki-MaNo przeciera szlaki / a na tyle standardowo 256mm.Co do mocy to wiadomo co trzeba robic .....Środek wzorcowy