Caddy MK1 85r 1.6D ->1.9 TDI by AndreVV (1. str)

Moderator: G0 Karcio

ODPOWIEDZ
bratCaDDy
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: bratCaDDy » ndz cze 13, 2010 20:07

Że się jeszcze nie poddałeś , JESTEM pełen podziwu
Trzymam kciuki za skończenie renowacji z FOTEK widać ze jest sporo pracy , na szczęście caddy'lack trafił do ciebie :]

POZDRO

sieski
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: sieski » ndz cze 13, 2010 21:11

dajesz ziomus niepoddajesz sie w *#cenzura#* i na gaz ..;p pomalu i do przodu :helm:

ZUNT-PERWORMANCE http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=249412

Awatar użytkownika
andrew-ziom
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: andrew-ziom » ndz cze 13, 2010 21:14

bratCaDDy, sieski,
hehe dzięki wielkie za miłe słowa , staram się jak mogę , już jest nowa podłoga od strony kierowcy :]

fotki zapodam później (brak fotopstrykacza)

Awatar użytkownika
stonebridge69
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: stonebridge69 » pn cze 14, 2010 21:42

andrew-ziom, no widze,ze jedziesz juz po calosci.Czyli nastepny Caddy bedzie odratowany. :bigok:

sieski
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: sieski » wt cze 15, 2010 18:34

jak tam idzie ? bo moj bedzie szedl na zyletki prawdopodombie;/ :goof: :green_fuck: ale jest dobra strona tego bedalu :grin: ale sie pochwale jak dopne swego :grin:

Awatar użytkownika
andrew-ziom
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: andrew-ziom » wt cze 15, 2010 22:04

stonebridge69, dzięki cały czas do przodu

sieski, żeby nie być wulgarnym NIE powiem IDŹ PAN W CH.... :grrr:

przydał by sie przeszczep całego przodu m ta podloga tu nie żyje mocowanie wahaczy ledwo ledwo podłoga tak spróchniała ze nie da się spawać od razu dziury jara ale powoli do przodu nie mam jakiś super umiejętności blacharskich zanim to dopasuje wspawam to mija ją 2. dni :] a boje sie ze mi wahacze sie rozjadą wiec robie powoli i spokojnie :] caddy musi przeżyć i wytrzymać śmiganie na co-dzień :]

żeby zarobić na to Padło praca praca po godzinach jak sie da wiec w tygodniu mało czasu

A nie ukrywam ze dopadły mnie myśli oddania tego na żyletki i kupienia czegoś normalnego (hehe jakaś bora vr5)

:cady: :okej:
Ostatnio zmieniony wt cze 15, 2010 22:08 przez andrew-ziom, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
klucz666
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: klucz666 » śr cze 16, 2010 00:09

chyba oszalałeś, niech takie myśli ci wylecą z głowy na Żyletki taką furkę, lepiej ją przez długi czas składać i mieć z tego satysfakcje niż kupić jakiś dupowóz który nie będzie miał takiej duszy jak ten :chytry: mówię ci wybij sobie ten pomysł z głowy. Oszalał no normalnie oszalał :grrr:

sieski
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: sieski » pt cze 18, 2010 19:30

az tak ciezko ...;/ ale jak dobrze pojdzie to moge ci moj przod [pogonic za frydke ale to jeszcze soi pod znakiem ? ... nrazie sie pozbylem kasty z mkIII czekam na blacharza albo na ..:D
:bajer:

Awatar użytkownika
J.B.S.
Forum Master
Forum Master

Post autor: J.B.S. » pt cze 18, 2010 23:22

Jak byś był zainteresowany to mam mkI na czesci moze by ci coś z blach podłogi podeszło. Jutro zerkne w jakim to stanie jest. :grin:

Awatar użytkownika
andrew-ziom
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: andrew-ziom » sob cze 19, 2010 11:21

klucz666, CZASEM MAM TAKIE POMYSŁY ale im dłużnej nad tym pomyśle to się zastawaniem

sieski, jbs-78, jak na razie to pewnie będę poszukiwał ściany grodziowej górnej ( ta z nr) :/

mam nadzieje ze dzisiaj uda się skończyć podłogę od kierowcy i pasażera , jak zdrowie podoła to za podszybie się wezmę .... zamiennik hmm krzywe to jak nieszczęście

Awatar użytkownika
J.B.S.
Forum Master
Forum Master

Post autor: J.B.S. » sob cze 19, 2010 20:46

To akurat jest dobre ale jeszcze sprawdzę.Oddam za free jak coś do dawaj wytniesz sobie daleko nie masz. :grin: A moze coś jeszcze ci przypasuje.

Awatar użytkownika
andrew-ziom
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: andrew-ziom » ndz cze 20, 2010 19:45

niestety jakis wirus mnie dopadł i za duzo nie porobiłem

tak wygląda podłoga

Obrazek

Obrazek

JESZCZE ZOSTAŁ DO ZROBIENIA SAM NAROŻNIK

niestety pod wzmocnieniem poprzecznym (mocowanie fotela) była jeszcze jedna dziurka , mówię spoko wytnę kwadrat i wspawam .
Okazało sie ze praktycznie tam tez podłoga nie istnieje i teraz mam rozkminke czy nie wyciąć całego wzmocnienia i nie zrobić go na nowo np. z blachy 1,5mm

Obrazek

teraz wiem co to znaczy fach w ręku blacharza .... czapki z głów za ich prace :]

:goof:

wojtek_sari
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: wojtek_sari » wt cze 22, 2010 17:09

andrew-ziom pisze:teraz wiem co to znaczy fach w ręku blacharza .... czapki z głów za ich prace :]
takie 'home made" robia artyści, zwykły blacharz wstawi element i już swoja drogą dziwue się ze ty tak nie zrobiłeś, wycinasz zdrową podłoge i wstawiasz P&P do swojego wozidełka. Fatka jak to u mnie wyszło:

Obrazek Obrazek

Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco

sieski
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: sieski » wt cze 22, 2010 18:08

moj cabrio bedzie szedl na zyledki bo nowa bude skminilem :D zdrowa...wiec moge ci fotki porobic jak to wyglada i jak juz bende mial nowa bude to ci moge conieco powycinac bo moj jako tako jest zdrowy...przod jest nienaruszony....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze auta - Projekty”