[MK4] .:R line
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
gdzieś tam zimą pojawił się temat hebli z cupry - odpuściliśmy bo potrzebne felgi właśnie od cupry. tak jak pisze Gluszcz, Mano robi teraz prosiaki na przód więc będzie od kogo czerpać inspirację :]D1ADI pisze:Dzięki za sugestie, każde przyjmuję, zwłaszcza te co byście zmienili. Wszystkie felgi jakie są tutaj proponowane są jak najbardziej ok, zwłaszcza BBSy, tylko że trzeba brać pod uwagę cały czas hamulce, na niektórych proponowanych felgach nie zakręcę za nic 4 tłoczków.
ShauN, te lampy nie były aż tak dostępne jak kupowałem Helle, ale teraz wiem że też mi bardziej podchodzą USA.
mosiek, nie chce mi się dechy bebeszyć pod ten climatronic, no ale muszę się zebrać kiedyś..
Co do zegarów to z R32 nie wstawię ze względu na obrotomierz. Najbardziej podobne do R32 byłoby tarcze z Passata 3BG pod ramki ze Sport Edition właśnie, taka kombinacja plus czapki wskazówek na srebrno daje zegary wzór R32.
KonradzikIV, nie do końca bo minimalny dystans swoje zrobi na ramionach dobrze ułożonych które zostawiają trochę miejsca, jeżeli chodzi o Brembo z Cupry R. Fakt że felga już minimalnie wystaje ale jest to do przełknięcia.
mosiek, nie chce mi się dechy bebeszyć pod ten climatronic, no ale muszę się zebrać kiedyś..
Co do zegarów to z R32 nie wstawię ze względu na obrotomierz. Najbardziej podobne do R32 byłoby tarcze z Passata 3BG pod ramki ze Sport Edition właśnie, taka kombinacja plus czapki wskazówek na srebrno daje zegary wzór R32.
gdzieś tam zimą pojawił się temat hebli z cupry - odpuściliśmy bo potrzebne felgi właśnie od cupry
KonradzikIV, nie do końca bo minimalny dystans swoje zrobi na ramionach dobrze ułożonych które zostawiają trochę miejsca, jeżeli chodzi o Brembo z Cupry R. Fakt że felga już minimalnie wystaje ale jest to do przełknięcia.
Ostatnio zmieniony ndz cze 20, 2010 13:36 przez Diagi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
autko idzie w dobrym kierunku !! metamorfoza srodka świetna !! robi wrazenie ja osobiscie zmienil bym tylne lampy na USA tak jak byla mowa wczesniej i felgi bo te wedlug mnie psuja troche bardzo dobry ogół powodzenia w dalszych modach !!
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
Diagi,
usa na tył to dobry wybór ....a felgę też dobrą planujesz tylko cierpliwosci w poszukiwaniu jej co do ham. na przodzie poczekajmy na kol. MaNo jak rozkimie do końca prosiaki z boxtera s a tył standardowo 256 mm......a i lusterka symetrycze by sie zdały........ładny ten brat bliźniak
usa na tył to dobry wybór ....a felgę też dobrą planujesz tylko cierpliwosci w poszukiwaniu jej co do ham. na przodzie poczekajmy na kol. MaNo jak rozkimie do końca prosiaki z boxtera s a tył standardowo 256 mm......a i lusterka symetrycze by sie zdały........ładny ten brat bliźniak
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 12:18 przez gluszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Auto pieknę to co zostało do zrobienia do kosmetyk i rzecz gustu. Ja teraz skupiłbym sie na silniku a na zywo auto robia niesamowitą robotę zanim było tutaj na forum goniłem go na mieście zeby mu się przypatrzeć bo mało kto dba tak o detale robią auto na R. Np pierwszy raz na zywo widzialem pod zderzakiem r32 z przodu ten mały hokey pozdrawiam i powodzenia w dalszych modach !
MK4 by Diagi
O kufa...
Ładny mi Basis
Jak dla mnie bomba
Wielki szacun za włożony wkład pracy
Jeśli chodzi o mnie to z zewnątrz zmieniłbym jeszcze felgi i tylne lampy, w środku jakieś tam detale z eRki i pełna decha bez zaślepki poduchy.
No i ewentualnie inwestycja w moc
No i jak tam Panie?
Dzieje się coś?
Jakie to zmiany miałeś na myśli?
Ładny mi Basis
Jak dla mnie bomba
Wielki szacun za włożony wkład pracy
Jeśli chodzi o mnie to z zewnątrz zmieniłbym jeszcze felgi i tylne lampy, w środku jakieś tam detale z eRki i pełna decha bez zaślepki poduchy.
No i ewentualnie inwestycja w moc
No i jak tam Panie?
Dzieje się coś?
Jakie to zmiany miałeś na myśli?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MK4 by Diagi
Diagi, jak tam ? widzę w podpisie że pojawiły się jakieś nowe heble, możesz przybliżyć temat ??
MK4 by Diagi
Tak. 4 tłoczkowe Brembo 323mm z Leona Cupry R. Swap wraz ze zwrotnicami (np. od 130 najłatwiej) ponieważ w oryginale były zespolone jarzma przy 280mm.
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MK4 by Diagi
szacun pięknie to wygląda i musi nieźle dawać radę
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
MK4 by Diagi
Hamownia klasa Podoba mi sie ten patent z grillem. Gdybym mial zderzaczki "R" tez bym tak zrobil. Wrzucaj wiecej nowych foto bo milo jest popatrzyc na niego.