Caddy MK1 85r 1.6D ->1.9 TDI by AndreVV (1. str)
Moderator: G0 Karcio
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Majster nie wycinaj za dużo na raz, bo ci bude pościąga, co do podłogi to na moje oko źle sie zabierasz do rzeczy, nie wspawuj płaskiej blachy jako podłoge pod fotelem , znajdz mk1 4d zdrowe, jeszcze takie istnieją i wycinaj kawałki ktore potrzeba i wstawiaj. Przynajmniej tak ja to widze. Gratki za to że masz chęci reanimować Caddyka, mam nadzieje że jeszcze sie nasze deskorolki spotkają na vwmani, raz sie udało to i drugi by sie przydał
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
:]
co do samej podłogi do lini do wysokości mocowania wahacza to jest z wierzchu płaska ale os spodu jest przyspawana podłożnica a te płaskie blachy na lewo i prawo mocowania wahacza to tylko zamaskowanie starej pospawanej i zabezpieczonej podłogi
...
Generalnie jestem w trakcie szukania zdrowego mk1 , i chyba przeszczepie cały przód razem z podłogą
co do samej podłogi do lini do wysokości mocowania wahacza to jest z wierzchu płaska ale os spodu jest przyspawana podłożnica a te płaskie blachy na lewo i prawo mocowania wahacza to tylko zamaskowanie starej pospawanej i zabezpieczonej podłogi
...
Generalnie jestem w trakcie szukania zdrowego mk1 , i chyba przeszczepie cały przód razem z podłogą
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
ty do mnie miała się odzywać ta babka żeby podać ner do właściciela tego czarnucha i się nie odezwała więc nie wiem co i jak z nim postaram się coś dowiedzieć ale nie obiecuje że czegoś się dowiemandrew-ziom pisze:klucz666,
przerwa , nikt sie nie odzywał od czarnego mk1 .... i zbieram fundusze na fachmanów :]
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
Caddy mk1 85r 1.6TD ->1.9 by AndreVV
uszanowanie , caddylak , wspawany , jeszcze nie odebrany czekam na wypłatę jak będzie po mojej myśli a decydenci w białych rękawiczkach mnie nie oszukają to od razu zrobię lakierek
I temat rusza zaczynamy składać ale myślę ze to kwestia ok 1-2mieś
I temat rusza zaczynamy składać ale myślę ze to kwestia ok 1-2mieś
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
Caddy mk1 85r 1.6TD ->1.9 by AndreVV
miło miło dzięki .... niestety fura jeszcze stoi bez lakieru aparat zostawiłem w warsztacie :/ ... teraz jest rozkiminka co do lakieru staneło na LW5Z - Jazz Blue:
alee
prawdopodobnie 1. fotka jest podretuszowana kolorystycznie , chciałbym osiągnąć taki odcień , jak autko będzie munie wyskrobie relację z remontu jeśli aparat przeżył :]
pozdrawiam
alee
prawdopodobnie 1. fotka jest podretuszowana kolorystycznie , chciałbym osiągnąć taki odcień , jak autko będzie munie wyskrobie relację z remontu jeśli aparat przeżył :]
pozdrawiam