Caddy MK1 85r 1.6D ->1.9 TDI by AndreVV (1. str)
Moderator: G0 Karcio
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Caddy mk1 85r 1.6TD ->1.9 by AndreVV
marcysg79,
To_mas, racja :] przeczytałem sporo stron z tematu o lakierowaniu ( nawet dostałem wskazówki )
firma to NOVOL reaktywny protect 340 a akryl PROTECT 310 , co do właściwego lakierowania to zostawiam to FACHOWCOM :]
To_mas, racja :] przeczytałem sporo stron z tematu o lakierowaniu ( nawet dostałem wskazówki )
firma to NOVOL reaktywny protect 340 a akryl PROTECT 310 , co do właściwego lakierowania to zostawiam to FACHOWCOM :]
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
Caddy mk1 85r 1.6TD ->1.9 by AndreVV
jestem w trakcie mierzenie dopasowywania tylnego zawieszenie :] pióra śróbki poduszki ....
przód wygląda tak
prace trwają tez przy zabezpieczaniu podwozia i "profili zamkniętych "
przód wygląda tak
prace trwają tez przy zabezpieczaniu podwozia i "profili zamkniętych "
GROOBO
dawaj fotki chłopaku
to co teraz już lakierownie powoli ?
a cos z komora silnika robisz czy na razie nic , wcześniej wyczytawszy że ma być dwu kolorowo ?
Fotki fotki
dawaj fotki chłopaku
to co teraz już lakierownie powoli ?
a cos z komora silnika robisz czy na razie nic , wcześniej wyczytawszy że ma być dwu kolorowo ?
Fotki fotki
no to tutaj lecisz na grubasie...zestaw zrobiony na gwincie TA?
ogarniaj tył, a raczej chłopaki z algrundo i czekam na film z pssttt
ogarniaj tył, a raczej chłopaki z algrundo i czekam na film z pssttt
!Nowe oryginalne części VAG!
Historie serwisowe VAG
Historie serwisowe VAG
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
myślę ze okucia z alu / co do gwintu tak jest to TA. ... hehe na pewno jest nowy
FILMIK OBOWIĄZKOWO ale jeszcze trochę pracy
co do prac strasznie boje sie rudy wiec zaopatrzyłem sie w "pistolecik do piaskowania" i kawałek po kawałki narazie kabina + drzwi sobie czyściłem ( panowie od piasku nie spisali sie za rewelacyjnie ,stare dzieje)
teraz czekam na dostawę brunoxa ładuje do w "profile zamknięte " i Jeszce 1. puszki podkładu reaktywnego
FILMIK OBOWIĄZKOWO ale jeszcze trochę pracy
co do prac strasznie boje sie rudy wiec zaopatrzyłem sie w "pistolecik do piaskowania" i kawałek po kawałki narazie kabina + drzwi sobie czyściłem ( panowie od piasku nie spisali sie za rewelacyjnie ,stare dzieje)
teraz czekam na dostawę brunoxa ładuje do w "profile zamknięte " i Jeszce 1. puszki podkładu reaktywnego
widzę ze idziesz od środka na zewnątrz hehe
Wszystkiego najlepszego zdrowia szczęścia PIENIĘDZY ... i udanego sezonu 2011 WV i MTB
PS, niech słowa te towarzyszą ci w 2011r
Nie sztuka jest szurać hokejem , sztuką jest szurać wahaczem
Wszystkiego najlepszego zdrowia szczęścia PIENIĘDZY ... i udanego sezonu 2011 WV i MTB
PS, niech słowa te towarzyszą ci w 2011r
Nie sztuka jest szurać hokejem , sztuką jest szurać wahaczem
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
prace trwają
staram się rozkręcić stare-nowe Hamulce 256
zabezpieczenie podwozia prawie zakończone
brunox-epoxyd -> taka guma na spawy ,masa kauczukowa-> i teraz będzie kładziony baranek
nadwozie cały czas czeka na wykończenie czyli szpachla
staram się rozkręcić stare-nowe Hamulce 256
zabezpieczenie podwozia prawie zakończone
brunox-epoxyd -> taka guma na spawy ,masa kauczukowa-> i teraz będzie kładziony baranek
nadwozie cały czas czeka na wykończenie czyli szpachla
Bry, przejrzałem kapkę temat i zobaczyłem niezłą mielonkę ale idziesz w dobrym kierunku, a myślałem że moje caddy jest mega zjedzone. Fajny patent z piwniczką , ciekawe jak rozwiąrzesz problem zbiornika. Powodzenia .Pzdr
VWRÓBEL. Pzdr
coraz lepiej to wygląda podoba mi się juz chciałbym go zobaczyć po lakierowaniu
- stonebridge69
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No teraz juz nie bedzie niespodzianek tak jak wczesniej.Typu 20 warstw szpachli itd.Oby tak dalej 3mam
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
Bartecki, mielonka to malo powiedziane hehe , STARAM się jak tylko mogę ..... a bak będzie POLONEZ CARO :]
ozi, niestety mam problem z lakiernikami ... 1. się wycofał 2 .firma (krzyknęła zaporową cene ) ... na razie staram się samemu coś wymodzić
stonebridge69, racja wszyscy poprzedni właściciele przez 20,pare lat tylko dokładali "kitu" ... teraz jak był wypiaskowany z nowymi blachami to sam sie zdziwiłem jak cienko idzie ok 0,5-1,5mm (wiecej chyba jest na ziemi jak pozostaje)
GrizLLy, a że autko na weekendowe wypady rowerowe , zawsze będzie można szybko wyregulować prześwit ,
prace idą powoli , nie posiadam wyczucia eksperta wiec nakładam- szlifuje ,nakładam- szlifuje hehe więcej ścieram niż zostawiam (mam plan wyprowadzić krzywizny i moze wtedy ktoś sie podejmie wyrównania i polakierowania)
ozi, niestety mam problem z lakiernikami ... 1. się wycofał 2 .firma (krzyknęła zaporową cene ) ... na razie staram się samemu coś wymodzić
stonebridge69, racja wszyscy poprzedni właściciele przez 20,pare lat tylko dokładali "kitu" ... teraz jak był wypiaskowany z nowymi blachami to sam sie zdziwiłem jak cienko idzie ok 0,5-1,5mm (wiecej chyba jest na ziemi jak pozostaje)
GrizLLy, a że autko na weekendowe wypady rowerowe , zawsze będzie można szybko wyregulować prześwit ,
prace idą powoli , nie posiadam wyczucia eksperta wiec nakładam- szlifuje ,nakładam- szlifuje hehe więcej ścieram niż zostawiam (mam plan wyprowadzić krzywizny i moze wtedy ktoś sie podejmie wyrównania i polakierowania)