[MK4] .:R line
Moderator: G0 Karcio
Ja wam dam podobny sobie monitory wyregulujcie . Nie nie, to czerwony, żaden pomarańcz, zerknąć prosze na te dwa pozostałe zdjęcia bo to rzeczywiście zalatuje pomarańczem, będę musiał zmienić.
ja tam osobiście podpuszczałem
nie ma to jak podchwycić temat
Jak dla mnie bajka, identyko jak w AUDI, pewnie diody są z audi więc nie ma o czym gadać
nie ma to jak podchwycić temat
Jak dla mnie bajka, identyko jak w AUDI, pewnie diody są z audi więc nie ma o czym gadać
- mackowski30
- Użytkownik
U mnie po zmianie zegary wyglądały podobnie. Nie była to identyczna czerwień jaką ma FIS, ale z tym, że to pomarańcz nie mogę się zgodzić...
SOLD: MK IV TDI ==>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=369742" onclick="window.open(this.href);return false;
- mackowski30
- Użytkownik
Re: [MK4] .:R line
Nie ma szans. Próbowaliśmy z negatywem, ale wychodziło jeszcze gorzej. Raz, że kolor był identyczny, dwa - wyświetlacze były mało czytelne, gdyż przebijało tło. Podejrzewam, że FIS ma zupełnie inne podświetlenie i żebyś robił wszystko, nigdy nie dojdziesz do tego samego koloru.truckman pisze:bo fis to negatyw. tutaj jakbyś zrobił negatyw to byś miał to samo.
Może opcją jest podpasowanie wyświetlaczy z Audi..? Nie wiem..
SOLD: MK IV TDI ==>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=369742" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm fis ma 4 'odcienie' podświetlenia więc może dlatego ciężko zrobić?
Ale osobiście jakoś niebardzo mi się to widzi, wolę chyba niebieski standard
Ale osobiście jakoś niebardzo mi się to widzi, wolę chyba niebieski standard
Diagi, to wpakowałeś ładnie w to auto ......i nie mówie o kapuście tylko o sercu i ciekawe ile nocek zawalonych ...
Dziękuję. A dokańczając środek wsadziłem podłokietnik, bardzo praktyczna sprawa. Naturalna skóra. Niestety od -20 mrozu ogólnie skóra w aucie się zaświeciła jak psu jaja, na wiosnę trzeba przywrócić do normalnego stanu.
Diagi, podłokietnik dobra sprawa mój wczoraj odmówił posłuszeństwa i musiałem go wyjmować w celu szybkiej naprawy w międzyczasie wypięły się piny od regulacji fotela, później od grzania, więc 4 godziny w garażu na pierdołach które działały
a co do świecącej skóry to warto coś zaaplikować nawet teraz, ja ostatnio byłem na parkingu podziemnym w jakimś CH bo jest cieplej niż u mnie w garażu i ładnie zaaplikowałem
a co do świecącej skóry to warto coś zaaplikować nawet teraz, ja ostatnio byłem na parkingu podziemnym w jakimś CH bo jest cieplej niż u mnie w garażu i ładnie zaaplikowałem
- mackowski30
- Użytkownik
Diagi, co tu dużo mówić. Auto na prawdę profi. Dla dopełnienia całości moim zdaniem brakuje jeszcze ciemnych ramek w przednich światłach, ale to już kwestia gustu.
Powiedz mi, jak Ci gra ten ES200? Daje radę? Chce wrzucić dokładnie ten sam głośnik. Czy ew ES250 dałoby również radę upchnąćw tym boczku?
Powiedz mi, jak Ci gra ten ES200? Daje radę? Chce wrzucić dokładnie ten sam głośnik. Czy ew ES250 dałoby również radę upchnąćw tym boczku?
truckman, robię jej porządne tarło Gliptonem co miesiąc lub co dwa, ale to taki gatunek bardzo miękki o rzadkiej chropowatej fakturze i one mają to do siebie że się zapala szybko.
mackowski30, mój gust też mi mówi o czarnych ramkach lamp ale mam je w idealnym stanie i nie chcę ich ruszać na razie.
Jak na radio MFD to coś tam nawet słychać ten głośnik, na jakimś konkretnym radiu byłoby na pewno już bardzo dobrze. Mocnego basu to nie ma, to tylko taka pukająca jakościówka bardziej.To 20 cm w zamkniętej obudowie która ma zaledwie 12 litrów z tego co dobrze pamiętam więc nie ma się czego mocnego spodziewać. A bas coś coś w stylu oryginalnego grania Harmann Kardon, Bose itd. Ten ES200 jest tak akurat, więc 250tka może być za duża. Zerknij na zdjęcia i pamiętaj o ramce montażowej. Zresztą ten boczek zrobił Hertz, jest dedykowany, więc oni by raczej chyba wsadzili coś większego jak by się dało.
mackowski30, mój gust też mi mówi o czarnych ramkach lamp ale mam je w idealnym stanie i nie chcę ich ruszać na razie.
Jak na radio MFD to coś tam nawet słychać ten głośnik, na jakimś konkretnym radiu byłoby na pewno już bardzo dobrze. Mocnego basu to nie ma, to tylko taka pukająca jakościówka bardziej.To 20 cm w zamkniętej obudowie która ma zaledwie 12 litrów z tego co dobrze pamiętam więc nie ma się czego mocnego spodziewać. A bas coś coś w stylu oryginalnego grania Harmann Kardon, Bose itd. Ten ES200 jest tak akurat, więc 250tka może być za duża. Zerknij na zdjęcia i pamiętaj o ramce montażowej. Zresztą ten boczek zrobił Hertz, jest dedykowany, więc oni by raczej chyba wsadzili coś większego jak by się dało.
Kimoch, każdy się dziwi, a ja najbardziej. Ale jak Climatronic to od razu deska w parze musi iść, inaczej sobie tego nie wyobrażam, a deska tania w idealnym stanie niełatwa do zdobycia i ogólnie odpuściłem temat na rzecz kilku innych części.