20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Moderator: G0 Karcio
Baran., bo za niedługo bedę sie musiał chwalić ze do takiego projektu sprzedałem pakiet USA
heheheh nie no nieźle działasz , chciałbym zrobić u siebie taką renowacje budy
heheheh nie no nieźle działasz , chciałbym zrobić u siebie taką renowacje budy
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485968 <-- Jeden z tysiąca
Widze że wszystko juz nabiera powoli kształtu,ale roboty tu jest ogrom,pełen podziw dla ciebie
czekamy na tajemniczy kolorek...
czekamy na tajemniczy kolorek...
Mój Jubi :)zapraszam viewtopic.php?f=88&t=426280" onclick="window.open(this.href);return false;
Moj golf II Projekt viewtopic.php?f=87&t=563421" onclick="window.open(this.href);return false;
rysiektr Sam będę go malował i zobaczymy jak to wyjdzie
mati No może i będziesz się chwalił zobaczymy jak to się potoczy, musiałem trochę jeszcze dopracować klapę bo taka igła to ona nie była i rdzy na niej też było, zderzaki też do szpachlowania były ale juz jest wszystko ogarnięte i dzięki jeszcze raz za niego
Tomi19 Prace się trochę przesunęły bo to zlot lub wesele, ale pokaże już niedługo jak to wyszło.
kolejne graty za podkładowane i ogarnięte nawet była przymiarka tyłu jak to się będzie prezentować, a efekt poniżej
mati No może i będziesz się chwalił zobaczymy jak to się potoczy, musiałem trochę jeszcze dopracować klapę bo taka igła to ona nie była i rdzy na niej też było, zderzaki też do szpachlowania były ale juz jest wszystko ogarnięte i dzięki jeszcze raz za niego
Tomi19 Prace się trochę przesunęły bo to zlot lub wesele, ale pokaże już niedługo jak to wyszło.
kolejne graty za podkładowane i ogarnięte nawet była przymiarka tyłu jak to się będzie prezentować, a efekt poniżej
Jak by nie wyszło bedzie dobrze, bo sam człowiek z tym walczył, a nie oddał w obce ręce i poszedł na łatwiznęBaran. pisze:Sam będę go malował i zobaczymy jak to wyjdzie
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
a co to za jedyna?
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: 20th Anniversary Edition GTI by Baran.
służbowaAdrian1989 pisze:a co to za jedyna?
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
Re: 20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Zgadaza się...reszta niech Cie nie interesuje...obywatelu.POOREK pisze:służbowaAdrian1989 pisze:a co to za jedyna?
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
obywatele.. my sie jeszcze spotkamy,ja Wam mowie... a interesuje mnie bo moze jakis handel wymienno gotowkowy by sie uskutecznilo na czesci heh
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
Dokładnie jedynka jest kumpla i nie na czesci była w tym roku na majovwce oo
Kolejne foty z pracy wczorajszego i dzisiejszego dnia i tu Wielkie Podziękowania dla kolegi Blediego i Mleka za pomalowanie golfa bez was by nie poszło
Jedno zdjęcie z czasu malowania drugie już po malowaniu, jeszcze polerka będzie i komora malowana
Kolejne foty z pracy wczorajszego i dzisiejszego dnia i tu Wielkie Podziękowania dla kolegi Blediego i Mleka za pomalowanie golfa bez was by nie poszło
Jedno zdjęcie z czasu malowania drugie już po malowaniu, jeszcze polerka będzie i komora malowana
Czułem że bedzie własnie colorek tego typu i mysle że bardzo trafny chociaz porownujac to co było a co bedzie teraz to mozna powiedziec że calkowicie inny samochod...
Mój Jubi :)zapraszam viewtopic.php?f=88&t=426280" onclick="window.open(this.href);return false;
Moj golf II Projekt viewtopic.php?f=87&t=563421" onclick="window.open(this.href);return false;
Nic nie widziałem na żywo ,ale widze że robi robotę.
Ale czemu komora nie pomalowana?Obywatelu
Ale czemu komora nie pomalowana?Obywatelu
Identyczny kolor w planach mam na cabrio tylko, że u mnie to jeszcze odległa droga !
wyraże SWOJĄ opinie
jahre bym zostawił i doprowadził do oryginału bo tego modelu też zawiele nie było a szukał budy na takie zabiegi i zrobił tak jak ty od podstaw
ale to tylko moje zdanie
jahre bym zostawił i doprowadził do oryginału bo tego modelu też zawiele nie było a szukał budy na takie zabiegi i zrobił tak jak ty od podstaw
ale to tylko moje zdanie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=485968 <-- Jeden z tysiąca
Tomi19 ile próbek lakierów w różnych kolorach wypróbowałem i jedynie ten był godny uwagi, a kolory były na prawdę różne od białego przez pomarańczowy itp...
Damian92 Kolor pewnie zbliżony, ale ten jest robiony pode mnie i mogą być te kolory brązowe ale wszystkie powinny się różnić od mojego bo nie jest on z żadnej palety brany.
Kolor jest mega jest to Brązowa perła ale wieczorem jak nie jest jeszcze ciemno wygląda jak akryl i w ogóle ma dziwne przejścia mi się bardzo podoba.
mati Tu masz i racje i nie, ale te kwestie to na żywo możemy obgadać bo zaraz może wyjść niedogadanie. Moim zdaniem bardzo go nie zmienię z zewnątrz to kolor, zderzaki i koła, środek to fotele przednie będą też recaro ale nie z golfa tylko dużo fajniejsze i zostaje clean w komorze, można jeszcze po modyfikować ale mnie się tak podoba i uważam że robię dobrze.
Dla niektórych ludzi nadal to będzie zwykły golf III i nie będzie widział różnicy w czym różni się moi od innego.
Damian92 Kolor pewnie zbliżony, ale ten jest robiony pode mnie i mogą być te kolory brązowe ale wszystkie powinny się różnić od mojego bo nie jest on z żadnej palety brany.
Kolor jest mega jest to Brązowa perła ale wieczorem jak nie jest jeszcze ciemno wygląda jak akryl i w ogóle ma dziwne przejścia mi się bardzo podoba.
mati Tu masz i racje i nie, ale te kwestie to na żywo możemy obgadać bo zaraz może wyjść niedogadanie. Moim zdaniem bardzo go nie zmienię z zewnątrz to kolor, zderzaki i koła, środek to fotele przednie będą też recaro ale nie z golfa tylko dużo fajniejsze i zostaje clean w komorze, można jeszcze po modyfikować ale mnie się tak podoba i uważam że robię dobrze.
Dla niektórych ludzi nadal to będzie zwykły golf III i nie będzie widział różnicy w czym różni się moi od innego.